Gå til sidens hovedinnhold

Svanesang med Stordammen

Artikkelen er over 3 år gammel

Årets 6. divisjon er godt i gang og hva er vel mere naturlig enn å invitere Stordammen opp i trehytta. Laget ligger godt an i årets liga.

Stordammen har fått dratt i land en stor sponsorkontrakt for nivået som inkluderer grilldresser og drikkeflasker til alle mann. I tillegg har de for første gang i historien fått hele ti like fotballer av høy kvalitet.

Årets trenerteam bestående av en fra Åndalsnes og gjest Stig Sundåsen Larsen som for øvrig var i norgestoppen i cheerleading, har også omtalt seg selv som Drammens CR7.

I logoen til Stordammen er det tre abbor og en svane, denne svanen har nå fått politibeskyttelse av Drammen kommune da den har lagt ikke mindre enn tre egg. Vi får inn SMS fra hele  Drammens skittkaster Peter Grahl med kleine, men brukbare spørsmål. Ville du betalt for å se Sanders i pyramide? Det vill vi.

Om ikke annet vurderer Stordammen å bruke cheerleading på sine kamper. Der Åskollen og Austad rekrutterer sine spillere fra utestedene Glass og Kings, går Stordammen nye veier for å fiske etter kvalitet. Nemlig studentsamskipnaden i Buskerud, dette gjør at laget kan skilte med folk fra Åndalsnes til Drøbak.

Dette og mer til i ukas utgave av lokomotiv Lyskestrekk.

 

Kommentarer til denne saken