Gå til sidens hovedinnhold

U21: Følg Norge – Tyskland direkte her

Artikkelen er over 4 år gammel

DRAMMEN: I kveld møter Martin Ødegaard, Iver Fossum og de andre U21-landslagsgutta regjerende europamester Tyskland til EM-kvalifiseringskamp på Marienlyst.

Kampen kan du følge direkte nederst i denne saken fra kl. 19.

Ifølge fotball.no har Norges U21-landslag aldri tapt for tyskerne. Kaptein Iver Fossum, som til daglig spiller i Tyskland, tror ungguttene også har sjans i kveld, selv om motstanderen så langt er ubeseiret i kvalifiseringen.

– Vi møter en av de største fotballnasjonene i verden og har alt å vinne. Vi er underdogs og vi har vist før at vi kan prestere godt når vi møter topplag. Jeg tror vi kan overraske, sier han til nettsiden.

Etter null poeng på to kamper mot Kosovo innledningsvis i kvalifiseringen, måtte Norge nøye seg med 0-0 og ett poeng i kampene mot Israel og Irland. Det er derfor svært viktig for Norge å ta med seg poeng fra hjemmekampen på Marienlyst i kveld, om det fortsatt skal være noe som helst håp om å nå EM.

– Det blir vanskelig å kvalifisere seg nå. Israel var en av de vi kunne kjempe mot, og vi hadde trengt tre poeng her i dag, sa U21-landslagssjef Smerud til TV 2 etter Israel-kampen.

 

Kommentarer til denne saken