There is a new kid in town

Av
DEL
  • Hør episoden nederst i saken.

Etter en solid knekk i 2017 har Fjell SK slikket sårene, fått vind i seilene og reist seg fra asken.

Podkast-redaksjonen ble tipset av Fjell-trener Shahroz Raja om at en gruppering har fulgt dem de siste kampene og laget lyd på Fjell arena. Et par telefoner senere hadde vi invitert 03 Hooligans-forkjemperne Ømer Gulcan, Byram Dogan og Serkan Tugsuz. I løpet av få uker har gjengen blitt 50 mann. Da vi pratet med dem, kom det fram at de nå er oppe i 200. Før kampen mot Drafn 28. september håper supportergrupperingen å være rundt 500.

Navnet 03 Hooligans er sammensatt at 03 var i gamle dager bussen til Fjell og at gutta har en forkjærlighet for tyrkisk tribunekultur, når man blander dette med inkluderingen som er i bydelen er det ikke rart at dette kan bli fantastisk bra hvis trenden fortsetter. Swansey-spiller Bersant Celina er medlem og blodfan. Det er mange spillere i Norge og utlandet som har vært innom denne bydelsklubben på toppen av Drammen, så håpet om at Fjell skal bli en bra klubb om noen år er målet.

Fjell SK gjør jobben på banen. 03 Hooligans gjør jobben utenfor.

Er du interessert i en annerledes supporteropplevelse bør du dra på Fjell for å se Buskeruds eneste og kanskje landets største supporterklubb for et femtedivisjonslag.

Artikkeltags