TRONDHEIM: Norsk-ghaneseren forlot Strømsgodset til fordel for MLS-klubben Portland Timbers etter 2014-sesongen. Sisteskansen var med på å vinne sluttspillet med Oregon-klubben i fjor.

Nå returnerer han altså til Norge og Rosenborg, om TV 2s opplysninger stemmer. Ifølge TV-kanalen melder Oslo-gutten permanent overgang til serielederne, og blir presentert i løpet av kort tid. 

I Trondheim gjenforenes Larsen Kwarasey med Anders Konradsen. De spilte sammen i Strømsgodset i 2011 og 2012.

28-åringen spilte 184 kamper på åtte sesonger for Strømsgodset mellom 2007 og 2014. Larsen Kwarasey var kaptein på laget som tok seriegull i 2013. Den sesongen vant han også Kniksen-prisen som årets keeper. I 2010 tok keeperen cupgull med SIF.

Han forlot Godset gratis da kontrakten gikk ut for drøyt et og et halvt år siden.

Rosenborg har vært på keeperjakt siden André Hansen pådro seg en skade i oppgjøret mot Bodø/Glimt tidligere denne måneden. I mellomtiden har Pavel Londak voktet buret for trønderne, som også har Alexander Lund Hansen ute med skade.

Larsen Kwarasey står bokført med 24 landskamper for Ghana. Han har slitt med en skade i fingeren de siste månedene. Den er 28-åringen nå kvitt, men i mellomtiden har Jake Gleeson imponert såpass at han har blitt foretrukket foran norsk-ghaneseren.

LES OGSÅ: Portrettintervju med Larsen Kwarasey fra USA