Ble hyllet av Steve McClaren for grisetakling

I FARTA: Flamur Kastrati rakk å notere seg for målpoeng mot Brann før han ble utvist. 24-åringen er klar for spill igjen mot Stabæk 20. april.

I FARTA: Flamur Kastrati rakk å notere seg for målpoeng mot Brann før han ble utvist. 24-åringen er klar for spill igjen mot Stabæk 20. april. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Flamur Kastrati er gjest i ukens episode av DT Fotballs podkast. 24-åringen gir oss gode historier fra en innholdsrik karriere.

DEL
  • Hør episoden nederst i saken, eller her.

DRAMMEN: Allerede som 17-åring dro Kastrati utenlands. Han forlot Skeid til fordel for nederlandske Twente. I podkasten avslører Godset-vingen at han var nære overganger til både Chelsea og Derby før nederlenderne kom på banen.

Etter gode prestasjoner på reservelaget til Twente, ble Oslo-gutten belønnet med en plass i troppen til Champions League-kampen mot Werder Bremen.

- Jeg fikk gåsehud av Champions League-hymnen, og jeg får gåsehud når jeg prater om det nå også, sier Kastrati.

LES OGSÅ: Fossums trener har fått sparken

Skummel nakkeskade

24-åringen forteller også historien om da han ble overivrig på treningsfeltet, og meide ned lagets viktigste spiller med en real takling. Kastrati var sikker på at trener Steve McClaren skulle kaste ham av banen. I stedet ble det et klapp på skulderen for god innsats.

- Han sa «fantastic, lad!», minnes Kastrati.

Det ble ingen A-lagskamper for Twente. I 2011 var 24-åringen på utlån til tyske Osnabrück, hvor han gjorde sakene sine bra. Men det holdt på å gå virkelig galt. I en kamp mot Energie Cotbus fikk Kastrati en albue i nakken. Han mistet førligheten i hele kroppen. De første meldingene gikk på at det kunne være brudd i nakken.

Heldigvis viste det seg bare å være en skadet nerve. Kastrati var tilbake med scoring et par uker senere.

- Familien min så kampen på nett-TV. De var veldig bekymret, og pappa satte seg i bilen og kjørte til Tyskland med én gang han så det, forteller Kastrati.

Senere ble det opphold i både Duisburg og Erzgebirge Aue, før hjemkomsten til Norge og Strømsgodset i 2013.

LES OGSÅ: Nå håper Nana han har funnet scoringsformen

Ligger i hardtrening

Akkurat nå er Oslo-gutten suspendert på grunn av det røde kortet han pådro seg i første serierundet. Han har sonet to av fire kamper, og bruker tiden sin godt. 24-åringen sier det blir litt ekstra fysisk trening i denne perioden, så han skal være best mulig rustet til comebacket.

Riktig svar på forrige ukes quiz var Rhett Bernstein. Maren Elise Hammerborg visste det, og premie er på vei i posten. Denne har vi følgende quiz:

Flamur Kastratis første mål for Strømsgodset kom i 5-0-seieren borte mot Sogndal i september 2013. Hvilken SIF-spiller scoret hat trick i den kampen?

Send inn svaret til mathias.bergquist@dt.no eller ola.niemann@dt.no. Legg gjerne ved navn og adresse, samt om du er MIF- eller SIF-fan. Vinneren en flott premie i posten.

Vi tar gjerne imot innspill, ris eller ros om podkasten på epost, og vi setter stor pris på om du tar deg tid til å vurdere podkasten på iTunes!

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags