Bolt gir opp fotballdrømmen

SPILTE FOR GODET: Usain Bolt kom til én sjanse mot det norske G19-landslaget. Helt til høyre på bidlet ser du G19-spiller og Godset-spiller Arnar Gudjonsson.

SPILTE FOR GODET: Usain Bolt kom til én sjanse mot det norske G19-landslaget. Helt til høyre på bidlet ser du G19-spiller og Godset-spiller Arnar Gudjonsson. Foto:

Av

Sprintkongen Usain Bolt gir opp drømmen om å gjøre suksess som profesjonell fotballspiller. Det sier han til flere medier i hjemlandet Jamaica.

DEL

32-åringen trente med proffklubber i flere land, deriblant Strømsgodset i Norge, og rakk også å spille kamper og score da han prøvespilte for australske Central Coast Mariners, men kontrakt ble det ikke.

Nå har han satt strek over fotballdrømmen.

– Idrettslivet mitt er over, og nå vil jeg konsentrere meg om forretninger. Jeg har flere ting på gang, og heretter ser jeg på meg selv som forretningsmann, sa han da han overrakte en sjekk på en million dollar som skal hjelpe Jamaicas lag i Special Olympics i mars.

Han angrer ikke at han prøvde seg som fotballproff.

– Det var en god erfaring. Jeg likte å være del av et lag. Det var veldig annerledes fra friidrett, og det var gøy mens det varte, sa han.

    Friidrettsstjernen fikk 20 minutter på topp for Strømsgodset i tirsdagens treningskamp mot Norge G19.

    Artikkeltags