Bolt vurderer tilbud fra flere klubber

Usain Bolt fikk debuten for Strømsgodset mot Norge G19 tirsdag.

Usain Bolt fikk debuten for Strømsgodset mot Norge G19 tirsdag. Foto:

Av

Usain Bolts norgeseventyr er over etter å ha avsluttet med treningskamp for Strømsgodset mot Norge G19. Den pensjonerte sprinteren står fast på fotballdrømmen.

DEL

Usain Bolt avsluttet den kortvarige Strømsgodset-karrieren med å spille de siste tjue minuttene mot Norge G19 i en treningskamp tirsdag. Ungdomslandslaget vant kampen 1-0, uten at Bolt fikk demonstrert superfarten.

31-åringen var frustrert over å ikke få vise sitt toppotensial mot ungguttene, men har ikke slått fra seg proffdrømmen.

– Jeg er sikker på at jeg vil få sjansen til å spille profesjonell fotball. Jeg kjenner mine styrker og mitt talent. Jeg vil presse meg selv til å bli bedre, sa Bolt etter tirsdagens kamp.

– Jeg vil starte en karriere og spille fotball. Dette er første steg. Å vise verden at jeg kan spille, og spille så mye som mulig og at et lag vil gi meg muligheten til å vise hva jeg har, fortsatte han.

LES OGSÅ: Bolt fikk Strømsgodset-debuten

Dialog

Jamaicaneren avslørte at han er i dialog med flere klubber.

– Det er noen vi snakker med. Bare for å finne ut hva vi skal gjøre, hva som er de beste lagene å gå til. Det er ting vi vil se på og finne ut av i nærmeste fremtid.

Mange fotballeksperter har tatt til orde for at friidrettslegenden ikke har noen framtid som profesjonell fotballspiller. Det bryr ikke Bolt seg om.

– Folk vil alltid ha meninger. Da jeg startet med friidrett var det folk som sa at jeg aldri ville bli verdens raskeste mann. Folk vil alltid være i tvil om deg. Det er en del av sporten og livet. Det finnes dem som har som jobb å analysere og komme med sine meninger. Disse vil alltid komme med sine meninger.

LES OGSÅ: Zlatan forsøkte å få Bolt til Sverige

Forlot Norge

Men første stoppested er England og helgens veldedighetskamp. Bolt skal være kaptein for Soccer Aid World XI i en veldedighetskamp mot et sammensatt engelsk lag med artisten Robbie Williams i front.

Pengene fra kampen skal gå til UNICEFs barnearbeid.

– Jeg skal til London, og jeg skal trene mer. Jeg har en veldedighetskamp på søndag som er hovedgrunnen til at jeg er her. Jeg har kommet i form og fått spilletid. Jeg er fornøyd med det, avsluttet Bolt før han satte kursen fra Drammen og Norge.

LES OGSÅ: Dette hadde Magnus (18) aldri sett for seg

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags