Erkjenner ikke straffskyld for vold mot politiet

SIF-SPILLER: Bassel Jradi.

SIF-SPILLER: Bassel Jradi. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Det var midtbanespiller Bassel Jradi (22) som ble innbrakt av politiet under Godsets sølvfeiring på Z natt til mandag. Dansk-libaneseren er mistenkt for vold mot politiet.

DEL

DRAMMEN: Det har Drammens Tidende fått bekreftet fra Jradis forsvarer Andrea Wisløff i advokatfirmaet Svensson Nøkleby. Hun uttaler seg på vegne av Jradi i denne saken.

At Jradi nå velger å stå fram, skyldes at han ikke ønsker at andre spillere skal bli mistenkeliggjort.

- Han vil minske belastningen for klubben, og vil ikke at noen av hans lagkamerater skal føler seg mistenkt av media, sier Wisløff til Drammens Tidende.

Daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth, har følgende kommentar:

- Vi synes det er bra at Bassel, via sin advokat, nå har valgt å stå fram ut for å unngå mistenkeliggjøring av andre spillere og klubb. Det er en voksen beslutning. Utover det har vi ingen flere kommentarer, all den tid saken er under etterforskning.

BAKGRUNN: Godset-spiller anmeldt for vold mot politiet

Erkjenner ikke straffskyld

Midtbanespilleren ble innbrakt av politiet i Drammen i 01.30-tiden natt til mandag. Han satt nesten fire timer hos politiet før han ble sluppet fri. Onsdag kveld var han i avhør. Jradi er mistenkt for vold mot politiet.

Jourhavende jurist ved Søndre Buskerud politidistrikt, Jarle Vist, fortalte til DT onsdag at den innbrakte personen skal ha dyttet en politimann og tatt tak i jakken på en annen politimann.

Andrea Wisløff sier at Jradi stiller seg uforstående til de alvorlige påstandene som kom fram i media i løpet av onsdagen.

- Jradi erkjenner ikke straffskyld for vold mot politiet, sier Wisløff.

- Er det andre forhold han erkjenner straffskyld for?

- På nåværende tidspunkt har jeg ingen flere kommentarer i sakens anledning, sier Wisløff.

Forsvareren vil ikke si noe mer av hensyn til etterforskningen. Her gjenstår det fortsatt noe, men dette er det politiets oppgave å uttale seg om, understreker hun.

- Vi har fått en anførsel fra forsvarer om noen vitner de ønsker å få avhørt, det gjenstår en tre - fire vitneavhør. Først neste uke vil vi ha tatt stilling til om det skal tas ut tiltale i saken, sier Vist.

Ifølge politiet skal det ha vært flere personer på stedet som så hendelsen.

Landslagsuttatt

22-åringen startet to seriekamper, to cupkamper og én Europa League-kamp for Strømsgodset i 2015. I juli ble han den store helten da SIF slo Mlada Boleslav 2–1 i Tsjekkia.

Dansk-libaneseren ble hentet til Drammen fra FC Nordsjælland av David Nielsen sommeren 2014. Jradi har kontrakt med blåtrøyene ut 2018.

Jradi var for øvrig tatt ut til Libanons VM-kvalifiseringskamp mot Laos torsdag ettermiddag, men hadde allerede meldt forfall av medisinske årsaker før episoden natt til mandag.

Artikkeltags