Gå til sidens hovedinnhold

Frykter det verste – håper på det beste

Artikkelen er over 6 år gammel

Marvin Ogunjimi forlot Qemal Stafa med voldsomme smerter. Til uken får vi svar på om formspissen har pådratt seg en alvorlig skade.

ALBANIA: – Vi frykter det verste, men håper på det beste, sier Strømsgodsets fysioterapeut Marius Hoel om kneskaden den belgiske angriperen pådro seg på tampen av torsdagens Europa League-kvalifiseringskamp mot FK Partizani i den albanske hovedstaden.

Marvin Ogunjimi fikk en smell i kneet i en duell med Partizanis målvakt og var tydelig preget da det medisinske teamet hjalp han ut av banen.

– Han hadde fryktelig vondt og har vondt i dag. Det er litt hovent, men han kan belaste beinet. Det er foreløpig litt tidlig å si diagnose og tidsperspektiv, men vi kjører akuttbehandling frem til vi kommer hjem og ser an symptomene videre, fortalte Marius Hoel til Drammens Tidende fredag morgen.

Mandag blir det eventuelt tatt et MR-bilde av Ogunjimis kne. Da vil i så fall Godset få svar på skadeomfanget i løpet av tirsdagen eller onsdagen.

Søndagens kamp mot Lillestrøm på Åråsen kommer nok uansett for fort for spissen.

Drammenserne slo FK Partizani 1-0 i den albanske hovedstaden. Godset vant dermed 4-1 sammenlagt og er klare for den andre kvalifiseringsrunden til Europa League.

Første kamp mot Mlada Boleslav spilles kommende torsdag.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken