Herman Stengel klar for Godset

FORLATER VIF: Herman Stengel kommer «hjem» til Drammen og Godset.

FORLATER VIF: Herman Stengel kommer «hjem» til Drammen og Godset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hokksund-gutten forlater Vålerenga til fordel for Strømsgodset.

DEL

ØVRE EIKER/DRAMMEN: 22 år gamle Herman Stengel fra Hokksund har skrevet under en treårskontrakt med Strømsgodset. Det melder klubben selv på sine hjemmesider.

Avtalen gjelder fra 1. januar.

– Vi ønsker at de beste spillerne i distriktet skal spille for Godset, og vi er svært glade for å få på plass en avtale med Herman. I en alder av 22 år har han allerede opparbeidet seg mye erfaring, samtidig som han fremdeles har et stort potensial. Vi har stor tro på at Herman skal få ut dette potensialet her hos oss, sier sportssjef Jostein Flo til godset.no

Herman Stengel har foreløpig ikke besvart Drammens Tidendes henvendelser mandag.

LES OGSÅ: – Et lite takk for sist fra meg

Fornøyd trener

Også trener Tor Ole Skullerud er svært fornøyd med å ha signert den lokale unggutten.

– Det er fantastisk at vi får inn Herman i gruppa vår fra 1 januar. Vi får inn en type som er glad i å trene mye, og som passer både kulturen og profilen vår. Hermann har et sterkt ønske om å bli bedre og han har et stort potensial som vi skal være med å utvikle videre, sier Skullerud.

Allerede i 2013 håpet SIF, med nåværende VIF-trener Ronny Deila i spissen, å lokke stortalentet til klubben. Stengel spilte den gang for Stabæk.

Etter mange diskusjoner konkluderte Godsets sportslige ledelse med at de ikke ville tilby Herman Stengel kontrakt, selv om han ønsket seg til klubben. Eikværingen gikk i stedet til Vålerenga.

– Det er mye spennende som skjer i Vålerenga, og om jeg fortsetter å spille så skriver jeg under på kontrakt. Jeg må spille, og det vil jeg bare fortsette med, sa Stengel om fremtiden i oktober.

LES OGSÅ: Supertalentet som glapp

Artikkeltags