Gå til sidens hovedinnhold

Lokaloppgjøret er utsolgt - Strømsgodset åpner dørene

Artikkelen er over 6 år gammel

Er du Godset-supporter uten billett til kampen mot Mjøndalen? Fortvil ikke - du kan se kampen i godt selskap på Marienlyst.

DRAMMEN: Strømsgodset har nemlig bestemt seg for å åpne VIP-avdelingen i tredjeetasje på «Gamle Gress» for alle med blått hjerte. Her vil lokalderbyet mot Mjøndalen vi vist på TV-skjermer og storskjermer rundt om i lokalet.

Dørene åpner 16.30 på kampdagen søndag. Prinsippet er enkelt: Førstemann til mølla får plass. Kapasiteten er på 350, og hvem som helst kan komme.

Inngangsbilletten koster den nette sum av ingenting.

LES OGSÅ: Nå er Mjøndalen - Strømsgodset utsolgt

Utsolgt

- Det vil bli mulighet for å kjøpe pølser og noe å drikke på, forteller Ståle Gundersen, som er ansvarlig for Marienlyst Arena.

Strømsgodset kjørte et lignende opplegg på noen bortekamper i fjor. Interessen var varierende, så nå vurderes det fra gang til gang. Men foran møtet med bruntrøyene fra Nedre Eiker, var det ingen tvil om at porten skulle gjøres høy og vid for blå drammensere.

Bortesupporterne på Isachsen Stadion har nemlig ikke hatt tilgang til mer enn 625 billetter i svingen mot Stadionkvartalet. I tillegg ble resten av stadion utsolgt i går ettermiddag.

LES OGSÅ: DT Fotball med egen podkast

Kan bli kø

- Vi vil at flest mulig skal få med seg denne kampen, og vi vil selvsagt at SIF-supporterne skal være så samlet som mulig. Det har vært knapphet på billetter, så interessen er stor, sier Viktoria Fladeby, som er salgssjef i Strømsgodset.

Både hun og Gundersen tror og håper på køer utenfor Marienlyst søndag ettermiddag. Etterspørselen har vært stor, og på Facebook virker tiltaket å være populært.

PS! Storskjermen på Marienlyst er ute av drift med tekniske problemer etter strømbruddet i byen forrige uke. Gundersen og Fladeby lover imidlertid at det er nok av skjermer inne på VIPen til alle skal kunne få med seg hvert spark på ballen.

LES OGSÅ: Vaagan Moens marerittsesong

Kommentarer til denne saken