Pedersen: – Vi skal levere enda bedre

Godset har levert en ny god treningsuke hvor de har hatt fokus på to ting. Å bli bedre når de mister ballen og å løfte seg foran mål.

DEL

DRAMMEN: Strømsgodset leverte en sterk 1. omgang hjemme mot Bodø/Glimt sist, men målene uteble. Det forsøker trener Henrik Pedersen å gjøre noe med.

– Nå skal vi levere igjen og vi skal levere enda bedre. Vi har to punkter vi jobber med hvor vi har hatt veldig fokus. Vi skal bli bedre når vi taper ballen og vi skal bli bedre innenfor motstanderens 16-meter, forteller Pedersen etter fredagens trening.

Lukket treningen

Han valgte å lukke den for media og publikum, og hadde et par timer med spillere og trenerteamet alene på Marienlyst. Det er andre gang siden Pedersen tok over som trener at han velger å lukke en trening. SIF-treneren har også lukket en internkamp i Godset.

Drammenserne har signert seks spillere i løpet av sommerpausen, og fem av dem smatt rett inn på lagt mot Bodø/Glimt. Onsdag signerte den danske keeperen Martin Hansen for Godset, og SIF-treneren går langt i å antyde at han vokter buret mot «Enga».

– De nye har trent enda mer med oss nå og blitt enda mer en del av gruppen. Jeg forventer meg mer søndag, og at det blir en ny sterk prestasjon, sier Godsets danske trener.

Saken fortsetter under bildet!

- Nå skal levere igjen og vi skal levere enda bedre, sier Godset-trener Henrik Pedersen (t.h.). Her på torsdagens trening med toppspillerutvikler Kjetil Lundebakken.

- Nå skal levere igjen og vi skal levere enda bedre, sier Godset-trener Henrik Pedersen (t.h.). Her på torsdagens trening med toppspillerutvikler Kjetil Lundebakken. Foto:

– Utfordret defensivt

Vålerenga ligger på 5. plass med 25 poeng, mens de marineblå som kjent er helt sist med ti poeng. Om møtet med VIF sier Pedersen:

– De er et dyktig fotballag som er sterke med ballen. De har en meget klar måte å gjøre tingene på, også har de blant annet Matthías Vilhjálmsson foran som er en viktig spiller for dem. De er sterke i å vende spillet og de er gode på innlegg. På den måten blir vi igjen utfordret på vårt defensive spill og vårt presspill.

Keita tilbake

– Godset har ikke tapt for Vålerenga på Marienlyst siden juli  2014, hva tenker du om det?

– Den trenden skal vi fortsette. For oss er det viktig at vi igjen kan gå ut og vise hvem vi er. At vi har mot til å gå ut og være oss selv og at vi spiller aggressiv og fremoverrettet fotball.

Pedersen opplyser at Muhamed Keita er tilbake etter skade, og at det nå bare er Mounir Hamoud som er ute. Hamoud sliter med en strekk han pådro seg mot Lillestrøm før sommerpausen.

Artikkeltags