Skullerud: – Dette tar jeg på min kappe

UNDER MED TO TIL PAUSE: Godset lå under med 2-0 allerede til pause. Her scorer Erling Knudtzon Lillestrøms andre mål, mens Bugge febrilsk prøver å avverge.

UNDER MED TO TIL PAUSE: Godset lå under med 2-0 allerede til pause. Her scorer Erling Knudtzon Lillestrøms andre mål, mens Bugge febrilsk prøver å avverge. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Strømsgodset var centimetre unna å ta ledelsen på Åråsen. Så scoret Lillestrøm i stedet, og Skulleruds menn var aldri i nærheten av å komme tilbake i kampen igjen og skapte knapt en eneste målsjanse. Det tar Skullerud fullt og holdent ansvar for.

DEL

– Dette tar jeg på min kappe. Det er mitt ansvar å få laget til å holde trykket oppe, også når vi kommer under, selv om vi selvsagt er sammen om dette.

Strømsgodset fikk førsteomgangens desidert største sjanse, foruten om målet, da Tokmac Nguen ble tredd gjennom av Junior. Kantspilleren fyrte løs og traff tverrliggeren. Godset var centimetre unna å få drømmeåpningen på kampen.

– Vi er gode i de første 20-30 minuttene. Da handler det om å få det første målet og komme foran. Men vi faller helt sammen etter hvert. Jeg beklager til alle fra Drammen og de som er glad i Strømsgodset. Dette er noe vi ikke kan være bekjent av, sier Skullerud.

Saken fortsetter under videoen.

Strømsgodset var centimetre unna å ta ledelsen på Åråsen. Så scoret Lillestrøm i stedet, og Skulleruds menn var aldri i nærheten av å komme tilbake i kampen igjen og skapte knapt en eneste målsjanse.

Godset styrte banespillet og så friske ut. Da var det en kjempesmell for Skulleruds menn da LSK plutselig sendte menn framover og ballen havnet hos Chigozie Udoji. Spissen tok ned ballen på brystet og smalt den ned i Bugges nærmeste hjørne.

Mens drammenserne febrilsk prøvde å komme tilbake i kampen, nærmest kom de ved en Tagbajumi-heading like over på corner, så LSK muligheten til å legge på ett. Og det gjorde de. Mathew skjøt knallhardt og lavt, Bugge parerte, men rett ut i feltet igjen, og der ventet Erling Knudtzon som kunne heade inn 2-0.

NYHETSBREV: Vil du starte dagen med en oppsummering av de viktigste nyhetene? Klikk her for å få DTs nyhetsbrev i innboksen hver morgen.

Svarte aldri

Knudtzon kunne blitt tomålsscorer da han rundet Bugge, men avslutningen gikk i stolpen.De tilreisende fra Drammen fikk ikke se et Godset som presset på mot Lillestrøms mål.

I stedet viste hjemmelaget seg svært farlige på kontringer og hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Skullerud så ingen innsats hos guttene sine.

– Innsatsen mangla. Det så ikke ut som vi trodde på at vi kunne snu det og hadde gitt opp. Det er trist å se, sukker treneren.

Verken det å sette inn de to ungguttene Christian Rubio eller Andreas Hoven hjalp Godset noe særlig, og SIF tapte til slutt 2-0 på Åråsen. Dermed ligger de marineblå fortsatt på kvalikplass og kan havne under streken om Tromsø vinner sin kamp. Det tenker ikke Skullerud noe voldsomt over.

– Det hjelper meg ingenting å stå og prate om det. Men jeg skal ikke gjemme meg fra alt dette. Andreomgangen i dag var veldig svak, og reaksjonen vår på motgang var skuffende.

Lillestrøm-Strømsgodset

Lillestrøm-Strømsgodset 2-0 (2-0)

Åråsen stadion, 5634 tilskuere

Mål:

1-0 Chigozie Udoji (32'), 2-0 Erling Knudtzon (43')

Målsjanser:

LSK 4 SIF 3

Gule kort:

Francisco Junior, Eirik Ulland Andersen, Jakob Glesnes, Kim André Madsen, Lars Vilsvik, Christian Rubio, SIF

Chigozie Udoji, LSK

Dommer:

Kai Erik Steen, Gneist IL

Innbyttere Strømsgodset:

Pontus Engblom for Kristoffer Tokstad (46'), Andreas Hoven for Tokmac Nguen (54'), Christian Rubio for Fransisco Junior (66')

LSKs lag:

Arnold Origi - Mats Haakenstad, Marius Amundsen, Simen Rafn, Stefan Antonijevic - Ifeany Mathew, Fredrik Krogstad, Bonke Innocent, Aleksander Melgalvis - Erling Knudtzon, Chigozie Udoji (Bajram Ajeti fra 83')

Spillerbørs

Espen Bugge Pettersen - 3

Lars Vilsvik - 4

Jakob Glesnes - 5

Kim André Madsen - 4

Jonathan Parr - 4

Kristoffer Tokstad - 4

Fransisco Junior - 5

Henning Hauger - 3

Tokmac Nguen - 4

Eirik Ulland Andersen - 4

Marco Tagbajumi - 4

Innbyttere:

Pontus Engblom - 4

Andreas Hoven - 4

Artikkeltags