• Hør episoden nederst i saken, eller her.

DRAMMEN: Finnestrand er leder i Drammen Fotballklubb, en klubb med mange opp- og nedturer de siste årene. DFK står med to sesonger i 2. divisjon, men har aldri klart å etablere seg.

Nå har blåtrøyene tatt fatt på 2016-sesongen i 3. divisjon. I første kamp ble det 1–1 borte mot Halsen.

Vi får høre hvordan Finnestrand ser på styrkeforholdet mellom DFK og de andre lokale lagene, og han forteller hvordan de gikk fram for å rekruttere sin nye trener, portugisiske Miguel de Freitas.

LES OGSÅ: SIF 2 slo sørlendinger i seriestarten

Dramatisk ulykke

Vår gjest jobber som daglig leder i Puma Norge. Han var blant hovedmennene bak millionavtalen med Strømsgodset som ble signert i desember. Tidligere har Finnestrand jobbet i Nike, og gjennom yrkeskarrieren sin har han møtt mange enorme sportsstjerner.

Som den gangen han pratet om røykelaks med Sir Alex Ferguson på Old Trafford, eller da han fikk ti minutter med Ronaldinho på en campingplass utenfor Barcelona.

- Han kom med åtte limousiner og signerte Nike-effekter, før han tok flyet hjem til Brasil, minnes DFK-lederen.

Hvordan Finnestrand overtalte Erik «Myggen» Mykland til å spille for Drammen FK i 2009, hva som er bakgrunnen for kallenavnet «Finta» og hvordan han som 15-åring nesten omkom under vedlikehold av en fotballbane er også spørsmål vi får svar på i denne ukens DT Fotball.

Dessuten får vi historien om da lederen av Buskerud Fotballkrets personlig møtte opp for å se råtassen Finnestrand spille, noe som endte med tre måneders utestengelse.

LES OGSÅ: Historisk hardkjør

Cup-quiz

Riktig svar på forrige ukes quiz var Ola Kamara. Vi fikk inn mange svar, og har trukket ut Karianne Kleven som vinner. Premie er på vei i posten – gratulerer.

Denne uken starter første runde i cupen. Vår quiz denne uken er: Hvilket år deltok Strømsgodset i Norgesmesterskapet for første gang?

Send inn svaret til mathias.bergquist@dt.no eller ola.niemann@dt.no. Legg gjerne ved navn og adresse, samt om du er MIF- eller SIF-fan. Vinneren en flott premie i posten.

Vi tar gjerne imot innspill, ris eller ros om podkasten på epost, og vi setter stor pris på om du tar deg tid til å vurdere podkasten på iTunes!