Tidligere RBK-stopper ønsket av Strømsgodset

31 år gamle Johan Lædre Bjørdal er ønsket av Strømsgodset, ifølge NTB. Her fra tiden i Rosenborg sammen med blant andre tidligere Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey.

31 år gamle Johan Lædre Bjørdal er ønsket av Strømsgodset, ifølge NTB. Her fra tiden i Rosenborg sammen med blant andre tidligere Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Johan Lædre Bjørdal er ønsket av flere norske toppklubber. Selv konsentrerer den tidligere Rosenborg-stopperen seg om å trene. Resten overlater han til agenten.

DEL

DRAMMEN: Bjørdals kontrakt med Rosenborg utløp etter 2017-sesongen. Nå jakter han ny arbeidsgiver.

– Jeg har en agent som «jobber på» for meg om dagen, med tanke på ny klubb. Jeg kan ikke røpe mer om framtiden enn det, sier Bjørdal til NTB.

31-åringen føler seg i bra form før kommende sesong. Han gleder seg til å komme i gang på fotballbanen igjen.

– Jeg kom nettopp hjem fra utenlandsferie. Det var godt å komme litt vekk, men jeg har holdt meg i bra form siden sesongslutt. Og jeg trener veldig bra for tiden, forsikrer han.

Bjørdal vil ikke snakke om hvem han er i dialog med, men etter det NTB erfarer er 31-åringen ønsket av norske klubber som Vålerenga, Strømsgodset, Sarpsborg, Tromsø og gamleklubben Viking.

Ordknapp

Stopperen har flere konkrete tilbud på bordet, også fra utenfor Norges grenser. NTB vet at en retur til utlandet også vurderes. Bjørdal var i danske AGF i perioden 2014/2015.

– Hvor vil du spille i 2018?

– Det ønsker jeg ikke å kommentere. Slike spørsmål får du ta med Tore, sier Bjørdal, som viser til sin agent Tore Pedersen.

Agenten holder også kortene tett til brystet.

– Jeg kan ikke si så mye om dette, annet enn at det er mye interesse rundt Johan. Han kommer i utgangspunktet til å bruke litt tid på avgjørelsen, men ting kan jo skje fort i fotballen, sier Pedersen til NTB.

– Interessant spiller

Nordlys og iTromsø har tidligere omtalt TILs interesse for Bjørdal.

– Bjørdal er en interessant spiller for oss, uttalte TIL-sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø tidligere onsdag. Viking har på sin side uttalt til RA at egersunderen er ønsket tilbake til Jåttåvågen.

– Det er kjekt at Viking har meldt sin interesse. Jeg legger imidlertid ikke skjul på at jeg ønsker å spille på et høyest mulig nivå, sa Bjørdal til Dalane Tidende i romjulen.

Bjørdal fikk 18 seriekamper for Rosenborg forrige sesong. I tillegg fikk han spilletid mot lag som Ajax og Celtic i Europa. I september sa han følgende til NTB om sine ambisjoner for framtiden, da det ble klart at en Rosenborg-exit kunne komme:

– Jeg føler selv at jeg presterer på et høyt nivå, noe jeg mener kampene mot Ajax og Celtic var et bevis på. Det kjennes godt å levere i slike oppgjør. Som konkurransemenneske ønsker jeg å spille alle kampene.

Artikkeltags