TV2: Full forvirring da Odd la ut hybelsøknad for Godsets juniorkeeper

SLETTET: Denne artikkelen ble tatt bort onsdag kveld, da Strømsgodset svarte på den på Twitter.

SLETTET: Denne artikkelen ble tatt bort onsdag kveld, da Strømsgodset svarte på den på Twitter. Foto:

Daniel Skretteberg er fortsatt Godset-spiller. Likevel gikk Odd ut og søkte etter hybel til keeperen.

DEL

Artikkelen på Odds hjemmeside er nå slettet, men tittel lød:

«Ung lovende keeper trenger hybel».

Videre sto det beskrevet at Godsets målvakt Daniel Skretteberg skulle til Odd, og at han var på jakt etter en møblert hybel å bo i.

Godset-spiller

Godset valgte så å dele denne artikkelen på Twitter:

«Hei @oddsbk. Til deres informasjon er Daniel Skretteberg vår spiller. Han skal ingen steder og trenger derfor ikke møblert hybel i Skien.»

– Vi sletter den, skriver daglig leder i Odd, Einar Håndlykken til en Twitter-bruker, og henviser til Twitter når TV2 henvender seg om saken.

Rar sak

– Vi stusset litt. Det var veldig rart, for vi hadde hatt dialog med Daniel hele veien og ikke fått inntrykk av at dette var i boks, sier Lage Sofienlund, leder for utvikling og samfunn i Strømsgodet, til TV2.

– Det var to klubber som var interessert, og vi ønsket å ha ham med videre hos oss. Vi aksepterte at han gikk på prøvespill til Odd før jul. Begge klubbene ville ha ham, og før vi hadde lagt frem det endelige tilbudet vi skulle gi ham, dukket det opp på nettsidene til Odd. Men nå er saken landet, Daniel blir værende hos oss i Godset og vi er glade for det, sier han til kanalen.

Artikkeltags