DRAMMEN: Begge dagene vil vi streame fire kamper. Hvilke kamper det blir, vil bli avgjort på sendedagen. Men uansett så er det de lokale lagene vi kommer til å følge.

Lørdag starter vi sendingen kl. 12.00. Kl. 12.30 begynner vi med oppgjøret Strømsgodset mot Solberg i klassen Gutter 13. Søndag starter vi sendingen kl. 14.30 og første kamp går i gang kl. 15.00. Her er det sluttspill slik av hvem som møter hvem blir ikke avgjort før tidligere på dagen. Kommentator er Lars Jamvold.

Det er i alt 220 lag som er påmeldt til å spille enten 9'er eller 11'er fotball. Dette er tolvte gang cupen gjennomføres.

Banene som skal spilles på er: Åskollen, Gulskogen, Marienlyst, Konnerud, Sande, Solberg og Åssiden.

Send oss tips

I tillegg vil journalist Linn Christoffersen være utegående reporter, og besøke flere av banene i løpet av lørdagen. Hun vil ta temperaturen på cupen, og legge ut oppdateringer og bilder av stort og smått underveis. Denne direktesendingen vil du finne på dt.no på lørdag og søndag.

Søndag vil vi rapportere direkte om hvilke lag som går videre fra semifinalene. Dermed vil du kunne se hvilke lag som møtes i finalene som blir streamet.

Har du tips om noe vi bør lage sak på? Et lag utenom det vanlige? En engasjert trener? Eller en morsom historie om foreldre på sidelinjen? Da kan du sende en mail til linn.christoffersen@dt.no eller ringe/sende melding til 936 68 121.