Gå til sidens hovedinnhold

Partysvensken har blitt voksen

Artikkelen er over 3 år gammel

Sverige gikk videre i VM på bekostning av Tyskland, etter å ha feid banen med Mexico.

Hvilken «tur» vi hadde med gjestevalget for denne uka, da vi fikk storfint besøk av Vestfossens nr. 9, nemlig Hichem «Hicci» Bekkaoui. Kjøreturen fra Kongsberg gikk nok på rent adrenalin.

Hvordan ender et supertalent fra Hammarbyakademiet opp i Bjerke IL nærheten av Nannestad? Som de fleste svensker i Norge har Hicci jobbet i utelivsbransjen – og fått kjeft av selveste Arne Erlandsen. Selvfølgelig har denne mannen bodd på Jessheim. Hør ferden fra Vesterås til Vestfossen via Kisa, Kongsberg og Modum.

Hicci har tilbrakt de siste åtte sesongene i VIF, og skal minst spille to sesonger til før han vurderer å bli trener. Han har blitt trent av legender som Trygve Hagen, Arne Erlandsen, Mike Spike og foreløpig den eneste som ikke har gitt han opp, nemlig dagens Vestfossen trener Frode Johannessen. Hicci er ikke så opptatt av heder og ære så han skjønner at det ikke blir reist noen statue av ham utenfor Strandajordet, men håper det blir oppkalt en pizza etter han på «Onkel Thor»: Nr. 9, Hot Hicci.

Hør hvordan det gikk da han var trener for en kamp mot Kråkerøy borte på gress i fjor. Hvor langt kommer Sverige i VM?

Vi har også innført en ny spalte kalt «ukas Syltetøyglass». Lurer på hvem som får den?

Dette og mer til i sesongens siste Lokomotiv Lyskestrekk:

Vi ønsker alle en god sommerferie, så høres vi igjen i begynnelsen av august.

Kommentarer til denne saken