Gå til sidens hovedinnhold

Toppsatsing på damesiden i Godset

Artikkelen er over 3 år gammel
  • Hør episoden nederst i artikkelen

Det har lenge vært ønskelig å få til et toppserielag for kvinner i Drammen med Strømsgodset som moderator og tilrettelegger.

Brede Nybråthen og Lier har vært rause og stilt sin plass i 2. divisjon til disposisjon. Tiden er knapp. Det er masse som må gjøres innen oktober, men alle parter har trua og hva er vel mer naturlig enn at vi har hatt Brede og Svein fra Lier og Trond Esaiassen på besøk i hytta for å høre hvor langt eller nærme vi er det endelige målet.

Jørgen mener CL-finale 2022 bør være innen rekkevidde, men Lier trenger sårt spillere denne høsten for å overleve i divisjonen, samtidig som andrelaget kjemper om opprykk fra 4. divisjon.

Det er mye arbeid som er gjort og mye arbeid som gjenstår. Håpet er at fra neste år slipper unge, talentfulle jenter fra drammensdistriktet å reise langt for å gjøre det de elsker, nemlig spille fotball på høyt nivå i Drammen.

Skal sies at det var god stemning før under og etter innspilling av denne episoden.

Da Lier og Godset snakket ute på plassen for trehytta lenge etter innspilling før turen gikk til Åssidenbanen for å se Sandefjord vs. ÅIF (kvinner).

 

Kommentarer til denne saken