Real Sociedad bekrefter: Martin Ødegaard er skadet

SKADET: Martin Ødegaard mister trolig kampen mot Granada, søndag. Her etter kampen for Norge mot Spania på Ullevaal i oktober.

SKADET: Martin Ødegaard mister trolig kampen mot Granada, søndag. Her etter kampen for Norge mot Spania på Ullevaal i oktober. Foto:

Av

Går trolig glipp av søndagens toppoppgjør mot Granada.

DEL

(Nettavisen): Martin Ødegaard har pådratt seg en skade i høyre fot etter oppgjøret mot Celta Vigo. Det er Real Sociedad som bekrefter på sine hjemmesider at nordmannen, men nevner ikke hvorvidt nordmannen går glipp av oppgjøret mot Granada.

De skriver uansett i sin pressemelding at nordmannen trener med en fysioterapeut, så vel som bedriver egentrening, i håp om å være tilbake på banen raskest mulig.

Han spilte oppgjøret mot Levante, kun dager etter den overnevnte kampen mot Celta Vigo. Der slet han med å involvere seg, og La Real tapte til slutt 1-2 for laget Valencia-regionen.

I den offisielle uttalelsen fra klubben bekreftes det uansett at det ikke er snakk om skade på hverken muskel eller bein. Det er heller snakk om et sår/blåmerke i hælen, som skal ha blitt påført i en duell i løpet av kampen mot Celta.

Nordmannen har så langt spilt samtlige minutter av de 11 kampene laget fra San Sebastián har spilt denne sesongen. I skrivende stund ligger de blå og hvite på sjetteplass i den spanske toppdivisjonen.

Ødegaard har i stor grad blitt hyllet som den beste spilleren for Real Sociedad så langt denne sesongen, og står med to scoringer og tre målgivende for klubben denne sesongen.

Begge scoringene til Ødegaard har vist seg å være matchavgjørende. Han scoret på bortebane da laget sikret seg 1-0-seieren borte mot Mallorca, og ble også den første til å score på «nye» Anoeta, da storlaget Atlético Madrid ble senket.

Artikkeltags