Karlsen til MIF

MIFs sportssjef Kenneth Karlsen er strålende fornøyd med å ha sikret seg navnebroren Anders Karlsen fra Bodø/Glimt.

MIFs sportssjef Kenneth Karlsen er strålende fornøyd med å ha sikret seg navnebroren Anders Karlsen fra Bodø/Glimt. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Bodø/Glimt-spilleren Anders Karlsen (21) har signert en toårskontrakt med Mjøndalen.

DEL

NEDRE EIKER: Midtbanespilleren hadde tilbud om å fortsette karrieren i moderklubben Glimt, men han takket nei til tilbudet om en ny ettårskontrakt. Karlsen var også ønsket av Alta.

Del på Facebook

- Anders hadde flere tilbud. Vi synes det er veldig hyggelig at han valgte oss, sier sportssjef i MIF, Kenneth Karlsen.

Anders Karlsen er Bodø-gutt og har gått gradene i Glimt. Nå føler han at tiden er moden for nye utfordringer og et miljøskifte. Karlsen startet ni kamper for Glimt i 1. divisjon sist sesong.

LES OGSÅ: Idriz har fått MIF-tilbud

- Mitt inntrykk er at Anders hadde veldig lyst til å komme hit, og de sportslige vurderingene veide tyngst for ham. Vi tror at Anders kan bli veldig god her hos oss, sier MIF-sjefen.

Karlsen har blitt beskrevet som et stort talent i mange år, og står bokført med over 30 kamper for aldersbestemte landslag. For noen år siden var han på prøvespill i Monaco, og tidligere har han vært aktuell for treningsopphold i de engelske klubbene Blackburn Rovers og Bolton. Karlsen var for øvrig utleid til Stavanger IF i 2008 og 2009.

LES OGSÅ: Her blir det utsolgt

Glimt-trener Cato Hansen sier til klubbens hjemmeside at han har full forståelse for valget til Anders Karlsen.

- Han har vurdert det slik at sjansen for regelmessig A-lagsspill er større der en hos oss, og vi ønsker han lykke til videre, sier Hansen til glimt.no.

LES OGSÅ: Stian Ohr har skrevet ny kontrakt med MIF

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags