Kenneth Karlsen gir seg i MIF

Foto:

DEL

NEDRE EIKER: Daglig leder og sportssjef i Mjøndalen fotball Kenneth Karlsen gir seg i klubben. Det melder klubben på sine nettsider, onsdag ettermiddag.

– Dette var en særdeles vanskelig beslutning. Samtidig er jeg sikker på at den er rett. Det har vært helt utrolige 13 år med fantastiske folk i klubben. Nå er tiden inne for å gjøre litt andre ting i fremtiden, sier Karlsen til klubbens sider.

Han understreker at det ikke ligger noen konflikter bak avgjørelsen, og at han nå ønsker å gjøre noe nytt.

– Det er ingen dramatikk fra min side bak beslutningen om å gi meg. Jeg har rett og slett behov for å gjøre litt andre ting, sier Karlsen.

Han sier videre at han ikke er bekymret for framtida, og at han finner ut senere hva han skal bruke tida si på.

– Hovedfokuset nå er sesongavslutningen som blir veldig spennende og viktig.

– Sorg, vemod og litt frykt

Karlsen kom til klubben som spiller i 2006, og tok over noen år senere som daglig leder. Han har også hatt en stor rolle i forbindelse med utviklingen av det nye stadionanlegget.

– Sjelden har én mann vært så viktig for en fotballklubb. Både når det gjelder organisering og utvikling, men også det sportslige og strategiske. Det har vært lærerikt og utrolig fint å få jobbe med en så flink mann over så lang tid, sier MIF-trener Vegard Hansen til nettsida.

Han tok imot beskjeden fra Karlsen med vemod, skriver klubben.

– Det er et voldsomt slag for oss, men noe vi er nødt til å takle. I dag er det sorg, vemod og litt frykt over at han gir seg, men vi må benytte anledningen til å tenke offensivt, sier Hansen.

Ifølge styreleder Trond Tostrup, vil fotballstyret umiddelbart starte arbeidet med å finne Karlsens arvtaker.

Artikkeltags