Gå til sidens hovedinnhold

Komfortabel hjemmeseier for MIF

Artikkelen er over 6 år gammel

Mjøndalen hadde få problemer med bunnlaget Ull/Kisa på eget kunstgress, og vant komfortabelt 3-1 søndag kveld.

NEDRE EIKER: Mjøndalen valset lenge over Ull/Kisa, men da kampen ble avgjort falt også kvaliteten på prestasjonene. 

Uansett tok bruntrøyene en svært komfortabel 3-1-seier på hjemmebane etter scoringer av Sanel Kapidzic, Magnus Sylling Olsen og Morten Sundli.

Avgjorde etter en time

Sanel Kapidzic sendte Mjøndalen i ledelsen da han headet et innlegg fra Joackim Olsen Solberg i mål på bakre stolpe. Mjøndalen hadde en rekke sjanser til å øke ledelsen, men hadde kun en ettmålsledelse til pause på hjemmebane.

Fem minutter etter pause fikk venstreback Olsen Solberg muligheten til å doble ledelsen etter et frisparktrekk, men Ull/Kisa-keeperen fikk såvidt avverget.

Det ble derimot Magnus Sylling Olsen som doblet ledelsen da han headet en corner fra Erik Midtgarden i mål minuttet senere.

Og da midtstopper Morten Sundli økte til 3-0 etter en times spill var det liten tvil om hvor seieren kom til å havne.

Lehne Olsen reduserte

Ull/Kisa, som ikke var i nærheten av å følge tempoet til Mjøndalen i store deler av kampen, våknet da den utleide SIF-spilleren Thomas Lehne Olsen reduserte til 1-3 med et drøyt kvarter igjen å spille.

Etter reduseringen våknet gjestene noe, og Truls Jørstad trodde han hadde redusert ytterligere noen minutter senere. Heldigvis for hjemmelaget, som før første gang i kampen var under press, ble scoringen annullert for offside.

Kampen markerte starten på den siste tredjedelen av årets sesong for Mjøndalen. Med ni kamper igjen å spille, inkludert hengekampen mot Tromsø, ligger laget nå på femteplass med 39 poeng etter 21 kamper.

Mer om kampen kan du lese i mandagens papirutgave av Drammens Tidende.

Les kampreferatet her

Kommentarer til denne saken