MIF takket nei til Akpoveta

NÅDDE IKKE  OPP.  Oke Akpoveta kom litt rusten til MIFs treningsleir, og klarte ikke overbevise MIF-ledelsen at han var mannen de trengte akkurat nå.

NÅDDE IKKE OPP. Oke Akpoveta kom litt rusten til MIFs treningsleir, og klarte ikke overbevise MIF-ledelsen at han var mannen de trengte akkurat nå. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Oke Akpoveta klarte ikke overbevise MIF-ledelsen om at han var spissen de trengte akkurat nå.

DEL

Marbella, Spania: – Han var et stykke unna sitt beste, og det ville ikke vært riktig for oss å satse på ham akkurat nå. Men det er en spiller vi vil fortsette å følge med på, og kanskje stemmer det bedere ved en senere anledning, forteller sportssjef Kenneth Karlsen.

Han jobber aktivt ut fra at Mjøndalen fortsatt ønsker å forsterke lage med inntil to spillere innen utgangen av mars.

– Henter vi en spiller, så skal det være en forsterkning av laget, en som går rett inn i startoppstillingen. Vi trenger ikke spillere bare for å fylle på troppen, forklarer han.

Karlsen har god oversikt over et spillermarked som forandrer seg fra dag til dag.

Det som er klart fra MIFs side er at de i utgangspunktet ikke ønsker å leie en spiller som nå når sesongen er i gang, er overflødig i en norsk eliteserieklubb.

– Vi ønsker å bygge opp og utvikle spillere som er våre egne, og som blir hos oss over tid. Vi gjorde et unntak i fjor med Sondre Solholm Johansen som kom på lån, men som etter hvert ble vår spiller, sier Karlsen.

Som er veldig klar på at MIF ikke er i en situasjon at de må hente flere spillere. Skadene som preger troppen nå er forbigående mener han, og de har en bra spillertropp.

– Men den er litt tynn i angrepsleddet og den er det samme i forsvarsleddet. Derfor kikker vi etter spillere på de plassene, røper han.

Artikkeltags