Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Mjøndalen - Strømsgodset utsolgt

Lyst til å vinne billetter til årets kamp? Tagg dine bilder og video med #dtfotball!

Artikkelen er over 6 år gammel

Klokken 12.00 i dag ble i overkant av 200 billetter til helgens lokalderby lagt ut for salg. Etter åtte minutter var det tomt.

NEDRE EIKER: Dermed kunne Mjøndalen konstatere, klokken 12.08, at de for første gang har solgt ut Isachsen Stadion. At det skjedde mot nettopp naborival Strømsgodset er nok ingen gedigen overraskelse.

Utsolgt betyr for øvrig at det offisielle tilskuertallet kommer til å bli 4.150. Det er drøyt 1.600 mer enn snittet så langt i år, som er på 2.481.

- De siste billettene gikk veldig fort. Jeg håper ingen fortsatt står med lua i hånda og tenker at de skal på kamp, for nå er det fullt, sier markedssjef Ole Sivertsen i Mjøndalen.

Men fortvil ikke: Drammens Tidende har nemlig fire billetter å dele ut. Du må imidlertid være rask på avtrykkeren, skal du være med i konkurransen. Nøyaktig hvordan du deltar, kan du se i videoen øverst i denne artikkelen.

PS! Er du medlem i GodsetUnionen? Da har du fortsatt muligheten til å være med i trekningen av seks uavhentede billetter. Alt du trenger å gjøre er å sendte navn og medlemsnummer i en epost til roger.andersen@godsetunionen.com. Fristen går ut onsdag 26. august klokken 12.00.

LES OGSÅ: Du kan vinne billetter til MIF-SIF

Kommentarer til denne saken