Gå til sidens hovedinnhold

Ny keeper på MIF-trening

Artikkelen er over 6 år gammel

Mjøndalen fortsetter å se etter en løsning som kan styrke keeperplassen i klubben.

NEDRE EIKER: Denne uken har den 24 år gamle dansken Marco Jørgensen vært med bruntrøyene på trening.

Jørgensen har spilt for FC Midtjylland siden i fjor sommer, og spilte før den tid fire sesonger for collegelaget Long Island Roughriders i USA.

Dansken er dermed den andre keeperen som har trent med Mjøndalen denne sesongen. I juni var slovenske Elvis Džafić med på treningene, men reiste videre uten noen avtale.

LES OGSÅ: Mjøndalen er Europas dødballag

— Veldig god på strek

Selv om Mjøndalen-trener Vegard Hansen har ikke rukket å se mer av Jørgensen enn to treninger, har han allerede dannet seg et positivt inntrykk.

— Det er en fin keepertype. Han er veldig god på strek. Fin alder og fin fysikk. Vi skal ha en prat nå snart, så kan det hende vi kan lande noe, sier Hansen.

— Er dere ute etter å erstatte Forn?

— Nei, det er vi ikke. Men det var en periode i vår hvor Ivar var svak, og en del agenter fikk med seg det og henvendte seg til oss. Derfor har vi hatt to på prøvespill. Ivar har vært god de siste kampene, så vi er ikke ute etter å erstatte ham, sier Hansen.

LES OGSÅ: Rosenborg - Mjøndalen vises på NRK

Håskjold kan forsvinne

Med et par uker igjen til overgangsvinduet åpner kan det også være spillere som forsvinner ut. MIF-treneren sier at andrekeeper Andreas Håskjold (21), som kun har fått sjansen mot Notodden i cupen, kan være på vei vekk fra klubben.

— Det er en situasjon hvor vi er usikre på hva som skjer med Andreas og hva han velger. Det kan godt hende at vi trenger å få inn en keeper uansett. Vi er nødt til å ha to keepere. Han er i en alder hvor han kanskje tenker han bør spille førstelagsfotball snart, sier Hansen.

Forn, som er en del av et Mjøndalen-lag som ikke har holdt nullen i eliteserien siden kampen mot Viking i første serierunde, ønsket ikke å prate med Drammens Tidende på fredagens trening.

LES OGSÅ: Hansen om prøvespill: – Respektløst

Kommentarer til denne saken