DRAMMEN: Det ble hele 4–1 til Mjøndalen 2 over Drammen FK i lokaloppgjøret i fotballens 3. divisjon avdeling 4 – på Marienlyst stadion.

Kampens store spiller ble utvilsomt MIF-spissen Alagie Sosseh (28), som scoret tre av lagets fire mål. Sosseh har for det meste spilt i de brunes ellever i 1. divisjon, men startet på benken mot Ull/Kisa sist. Svensken har slitt litt med å score den siste tiden, og derfor var MIF-trener Vegard Hansen godt  fornøyd med at måljegeren fikk tre nettkjenninger mandag.

– Alagie spilte ellers en meget god kamp, og han er i bedre form enn i vår, sier Hansen.

Han fikk også oppleve at Mads Hansen viste lovende takter. Ifølge MIF-treneren så presterte Hansen et raid som lignet noe på Mads' eget berømte solomål mot Hønefoss i 2009. Denne gangen scoret imidlertid ikke MIF-spilleren, men ga en assist til junioren Kristoffer Hoven – som også kom på scoringslisten.

LES OGSÅ: Komfortabel hjemmeseier for MIF

– Sånn det er

Serieleder Drammen FK var uheldig med tidspunktet de møtte MIF 2 på. Ifølge Vegard Hansen var dette det beste mannskapet de hadde stilt med hittil i år. Mange førstelagsspillere hadde anledning til å spille denne kampen.

Drammen FK-trener Stian Ramsfjell  vil ikke kritisere MIF for å toppe laget maksimalt mot sin nabo.

– Nei, det er sånn dette er. Vi var heller ikke gode nok selv i denne kampen. Hadde vi prestert på vårt beste kunne vi fått poeng, uttaler Ramsfjell.

LES OGSÅ: Sosseh lover å vise seg fram i høst

Topper fortsatt avdelingen

MIF 2 var klart best i første omgang og ledet 3–0. Drammens toppscorer Awat Peygembernejad reduserte til 3–1 i andre omgang.

– Da var vi litt på gang, og hadde muligheter til å redusere til 3–2 – men så lagde Sosseh 4-1-målet. Da var det avgjort, kommenterer Ramsfjell.

Drammen FK topper fortsatt avdelingen, og har forsprang på tre poeng til toer Lommedalen – med én kamp mindre spilt. MIF 2 er nummer fire.

Ellers vant Åssiden hele 8–0 over Bærum 2 hjemme mandag kveld. Ahmet Cetin 3, Emil Haugan, Fredrik Madsen, Espen Hansen, Lars Christian Karlsen og Ole-Alexander Walseth scoret målene. ÅIF er på 8. plass.

Modum FK (5. plass) spilte uavgjort 3–3 borte mot Asker 2 borte. For moingene scoret Daniel Hjaltason 2 og Simen Fyrand.

LES OGSÅ: Bjarnes fotballiv slutter ikke her