Spilleklar etter papirkluss

MIFs førstekeeper måtte se høstsesongens første kamp fra tribunen. Nå er imidlertid spilletillatelsen til iraneren på plass og bruntrøyene kan ta i bruk mannen de omtaler som «Norges beste keeper».

DEL

NEDRE EIKER: Sosha Makanis MIF-retur har ikke gått helt etter planen. Iraneren skulle i utgangspunktet være klar til kampen mot Levanger, men formaliteter gjorde at sisteskansen ikke fikk delta på målfesten. Tidligere denne uken fikk han omsider spilletillatelsen han har ventet på.

- Norges Fotballforbund måtte sende en forespørsel til forbundet i Iran for å få tak i de nødvendige papirene. Denne prosessen ble forsinket da torsdager og fredager ikke er arbeidsdager der borte, forteller sportssjef Kenneth Karlsen, som presiserer at de ikke kunne starte arbeidet med klargjøringen før det norske overgangsviduet åpnet forrige uke.

Sosha selv derimot, har ikke latt seg stresse av ventingen.

- Det er sånn fotballen er, ting som dette kan skje. Jeg er stolt og fornøyd med innsatsen laget viste på søndag, forteller sisteskansen til Drammens tidende.

Etter søndagens kamp mot Levanger er det imidlertid ikke lenger en selvfølge at det er Makani som skal vokte buret for de brune. Andrekeeper George Bokwe la inn en god søknad etter 4-0 seieren mot Levanger.

- Vi har et luksusproblem som har to så gode keepere. Sosha er i utgangspunktet vårt førstevalg og vi er glad han er spilleklar. Vi er usikre ennå, vi avgjør hvilken keeper vi skal bruke litt nærmere kampen mot Nest-Sotra, sier MIF-trener Vegard Hansen.

Bruntrøyene spiller bortekamp mot Nest-Sotra førstkommende søndag.

Artikkeltags