Ødegaard presentert som Sociedad-spiller: – Det rette steget for meg

Tórshavn, Færøyene 20190610.
Martin Ødegaard under EM-kvalifiseringskampen mellom Færøyene og Norge i Tórshavn.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Tórshavn, Færøyene 20190610. Martin Ødegaard under EM-kvalifiseringskampen mellom Færøyene og Norge i Tórshavn. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Martin Ødegaard ble søndag morgen presentert som Real Sociedad-spiller. Han var full av lovord om klubben som ble nummer ni i La Liga sist sesong.

DEL

– Grunnen til at jeg kommer hit er at det er en klubb som vil ha unge spillere og som vil utvikle spillere, sier Ødegaard ifølge VG , bare dager etter at Real Sociedad ble enig med Real Madrid om en utlånsavtale med varighet på ett år.

Ødegaard hadde flere muligheter etter en god sesong for Vitesse, men valget falt til slutt på den spanske klubben som tidligere har hatt Vadim Demidov og Bjørn Tore Kvamme i klubben. Kvamme er for øvrig også Ødegaards agent. Ødegaard ble presentert sammen med de andre nysigneringene, deriblant svenske Alexander Isak, søndag formiddag i San Sebastian.

– Jeg hadde noen andre muligheter, men etter å ha snakket med klubben, og hørt planene her, så var dette det rette steget for meg. Jeg er glad for å være her, fortsetter Ødegaard.

Samtidig som 20-åringen skal spille den neste sesongen for Real Sociedad, signerte han ny kontrakt med Real Madrid. Han er nå under kontrakt med den spanske storklubben fram til 2023.

(©NTB)

Artikkeltags