Norges Fotballforbund offentliggjorde oppsettet for første runde i herrenes norgesmesterskap onsdag, melder NTB.


Drammen skal ut mot regjerende seriemester Strømsgodset.

DFK-trener Stian Ramsfjell har gått og kikket etter cupoppsettet hver dag denne uken, og han innrømmer at det kom et lite jubelrop da cup-oppsettet  ble klart ved 11-tiden i dag.

– Et kanonoppsett for oss. Skrekken er å bli satt opp mot et uinteressant, halvgodt lag  fra 1. divisjon som vi uansett vil tape for. Nå blir det både interesse rundt kampen, og nå blir kanskje både publikum på tribunen og  litt penger i kassen, sier Ramsfjell.

Den unge treneren har med seg pappa Harald i trenerapparatet denne sesongen, og eldstemann har en lang fortid i Strømsgodset, både som trener, spillerutvikler og daglig leder i åtte år, fra 1988 til 1995.

Hans første reaksjon var også at dette var gull for bydelsklubben.

– Vi har snakket om dette gjennom vintertreningene, og sånn sett har det vært en drøm å få Strømsgodset på Marienlyst i 1. runde i cupen, sier Harald Ramsfjell.

Cupmøtet blir en fin referanse for 3. divisjonslaget, mener han.
– Å få møte dem i en kamp som gjelder, gir den beste tilbakemeldingen.

SIF-stopper Lars Sætra (22) er fra Drammen, og kjenner mange på Drammen FK. Han synes det blir veldig moro å få et byoppgjør på Marienlyst i cupen.
– Det er jo også flere på Drammen som har vært her i Godset tidligere. De har mange bra spillere, så vi må skjerpe oss. Men normalt sett skal vi vinne greit, uttaler Sætra.

Til en forandring må Sætra og co. skifte i bortegarderoben på Gamle gress.

LES OGSÅ: Har avslått Godset-tilbud

Mjøndalen reiser til Lommedalen i første runde og Birkebeineren møter Lørenskog borte. Modum møter Hønefoss hjemme.

Se hele kampoppsettet på fotball.no.