TELEMARK/GJØVIK: - Dette var en solid borteseier, og tre flotte poeng å ta med seg. Skarphedin er tippet høyt oppe, sa Drammen FKs trener Stian Brastad Ramsfjell etter full pott.De unge gjestene fra Drammen gikk respektløst til verks på Lunde kunstgress, og ledet 3-0 etter 55 minutter. Derfra og ut kladdet det derimot en del.

- Snittalder på rundt 23

- Vi har en snittalder på rundt 23 år, og hadde med to juniorspillere i troppen. Etter at vi gikk opp til 3-0 ble vi litt feige, og inviterer Skarphedin inn i matchen igjen. Vi ble for lave, og de reduserte to ganger, men vi klarte å redde alle poengene takket være solid laginnsats. Gutta løp utrolig mye, forteller Stian Brastad Ramsfjell.

Ola Narnor ga Drammen FK ledelsen 1-0 etter en corner. 2-0 sørget Ephrem F. Clement for med et langskudd helt nede ved stolperoten etter en dødball i det 50. minutt. Ola Narnor fikset 3-0 fem minutter senere. Et innlegg fra siden ble banket i nota fra kort hold.

Drammen FK innledet sesongen med å spille 4-4 hjemme mot Odd Ballklubb 3.

Stoppen uten poeng

Stoppens unge mannskap står fremdeles uten poeng i 3. divisjon, avdeling fire. Men lørdag var de nære i bortekampen mot Gjøvik-Lyn hvor det ble 2-1-tap.

- Vi var nære poeng mot Gjøvik-Lyn i dag, og det viser at vi har noe å hente i denne divisjonen, sier Stoppen-trener Ole Petter Engebretsen.

Jens Henrik Gjørven ga Lier-guttene ledelsen etter at han satte en retur på en corner i mål etter 30 minutter. Stoppen gikk til pause med ledelse, men gjestene skaffet balanse i regnskapet etter 65 minutter. Da ble det gitt retur på et frispark, som en Gjøvik-Spiller utnyttet og satte i mål fra kort hold. Ti minutter senere gikk hjemmelaget opp i 2-1.

Stoppen tapte 4-2 mot Nordre Landi serieåpningen hjemme.