DRAMMEN: Blåtrøyene fortsetter å pøse inn mål, og fulgte opp kamper med ti og seks scoringer med å score hele sju mål på telemarkslaget Tollnes på Marienlyst torsdag kveld.

Kampen var et fyrverkeri fra start, og før åtte minutter var spilt var det scoret utrolige fem mål. Hjemmelaget ledet 2-0 og 3-1, men gjestene reduserte to ganger, og dermed stod det 3-2 tidlig i kampen. 

LES MER: Stoppen i 100 mot nedrykk

Noen minutter før pause økte Tomas Lian ledelsen, og derfra og ut handlet det meste om DFK.

Abdi Dagane, Thorleif Molvær og Petter Kalmo scoret i andreomgang, og sikret lagets femte kamp på rad uten tap. De fikk også rettet opp 4-1 tapet fra bortekampen mot Tollnes i juli.

Ønsker å klatre

DFK befinner seg nå trygt plassert på tabellen, men trener Stian Ramsfjell forteller at det likevel er noe å spille for i de gjenværende kampene.

- Før sesongen satte vi oss en målsetning om å havne blant de fire beste lagene, det er fortsatt målet.

LES MER: Nesten for Wikheim da Norge vant

Solberg tok poeng

For første gang siden ferien tok også Solberg poeng da Larvik Turn ble holdt til 1-1 på Solberg kunstgress.

Bortelaget, som ligger på tredjeplass i avdelingen, startet hardt og kjørte kampen det første kvarteret. Utover i omgangen kom Solberg bedre med, og Petter Moen sørget for at vertene gikk til pause med ledelse etter å ha scoret på et straffespark.

Avsluttet med ti spillere

Larvik Turn åpnet også den andre omgangen sterkest, og utlignet midtveis i omgangen. Noen minutter senere fikk Solberg en spiller utvist, og måtte avslutte kampen med ti spillere.

Selv om hjemmelaget ble satt under press, ble det med det ene baklengsmålet. Solberg tok dermed sitt første poeng siden Odd 3 ble beseiret i juni.

LES MER: - Sjokkerer meg hvis Deila ikke er aktuell

Disse fremskutte kampene tilhørte den siste serierunden i avdelingen. Siste serierunde for disse lagene blir nå 19.oktober.