Gå til sidens hovedinnhold

Göteborg neste stopp

Artikkelen er over 17 år gammel

106 spillere, ledere og foreldre fra NOR 92 reiser i dag til Göteborg og Gothia Innebandycup. Der skal de møte rundt 5000 andre med samme interesse.

Fra i dag og fram til tirsdag er det innebandy som står på agendaen for de 106 som reiser fra Drammen stasjon grytidlig i dag. Lilleguttelaget gleder seg enormt til årets viktigste turnering. Og treneren har stor tro på de yngste i Gothia Cup.
Lilleguttlaget til NOR92 har ikke avgitt poeng i serien i år. Og avga kun ett poeng i fjor.
- Jeg tror kanskje 91-laget kan gjøre det bra, forteller trener for lilleguttene til NOR 92, Svein Knutsen.
Men han vet at nivået i turneringen er veldig høyt. Det fikk de erfare i fjor.

Topper lagene. Etter 3-3 i første kamp i fjor, trodde Knutsen laget var på vei mot noe stort. Men etter 8-0 tap i neste kamp fikk de bena raskt ned på jorda igjen.
- I Sverige har de klubblag med 30 spillere, hvor de tar ut og topper laget til turneringen, forteller Knutsen.
- De fleste sender de beste lagene sine. Det er stor prestisje i Sverige å vinne Gothia Cup, fortsetter Knutsen.

Størst. Tilsammen 350 lag og rundt 5000 spillere er meldt på i den store turneringen i Göteborg. Det kommer lag fra Finland, Tyskland, Sveits, Polen, Russland, Georgia, Norge og Sverige.
Eikerklubben reiser med kvinnelag, herrelag, guttelag, småguttelag og lilleguttlag til Skandinavias største innebandyturnering.
I tillegg til lilleguttlaget har også kvinnelaget til NOR 92 har mulighet til å gjøre det bra, mener Knutsen. De gikk videre til kvartfinale i fjor, og kan med hell prestere enda bedre i år.
- Damene kan absolutt hevde seg, sier Knutsen, og legger til;
- Herrene kan også gjøre det bra, for både de svenske eliteserielagene og 1.divisjonslagene har full serierunde og stiller ikke i Gothia Cup, forteller Knutsen.

Vivi Skalleberg
vivi.skallenerg@dt.no

Kommentarer til denne saken