Gjennombruddet

<b>ÅTTE MÅL.</b> Magnus Sylling Olsen fra Skotselv har scoret åtte mål for Kongsvinger i sin første sesong i 1. divisjon. Det har ført til interesse fra flere klubber. FOTO: GLÅMDALEN

<b>ÅTTE MÅL.</b> Magnus Sylling Olsen fra Skotselv har scoret åtte mål for Kongsvinger i sin første sesong i 1. divisjon. Det har ført til interesse fra flere klubber. FOTO: GLÅMDALEN

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Før sesongen valgte Magnus Sylling Olsen (24) å skrive ettårskontrakt med Kongsvinger. Den gamblingen angrer ikke Skotselv-gutten på nå.

DEL

Den tidligere Mjøndalen-spilleren har tidvis vært meget god i debutsesongen i 1. divisjon. Åtte fulltreffere og vel så mange målgivende pasninger lar seg definitivt høre.
-Jeg er fornøyd. Og det blir nok noen flere mål før sesongen er ferdig. Målet mitt er ti scoringer, sier Sylling Olsen.
Kantspilleren er i forhandlinger med Kongsvinger om kontraktsforlengelse, men har foreløpig ventet med å undertegne. Det gode spillet på Gjemselund har gjort ham interessant for flere klubber. Spesielt siden han kan gå gratis etter sesongen.
-Jeg er åpen for det meste, sier Sylling Olsen.

INTERESSE. Prestasjonene i Kongsvinger gir ham gode forhandlingskort, og han kan bruke de resterende kampene som et utstillingsvindu.
-Helt klart. Jeg kan gjøre det lettere for meg selv hvis jeg gjør jobben. Jeg skal gi alt, og så får vi se hva som skjer, sier han.
Flere klubber har tatt kontakt. Både fra 1. divisjon og Tippeligaen.
-Det har vært interesse, men ikke noe konkret, sier 24-åringen.
Foreløpig er forslaget fra de dype skoger det eneste han har å forholde seg til.
-Kongsvinger vil gjerne at jeg skriver under, sier Sylling Olsen.
Som ikke er fremmed for videre spill i rødt.
-Jeg blir her hvis vi blir enige. Men akkurat nå vet jeg ikke hva som skjer, sier unggutten.
-Håper du på tilbud fra Tippeligaen?
-Man har jo selvsagt alltid lyst til å spille på høyere nivå, men jeg er fornøyd med å spille i 1. divisjon i år og fornøyd med situasjonen som den er. Kanskje om et par år, svarer han.

FORNØYD. Magnus Sylling Olsen ble hentet til Kongsvinger etter å ha imponert for Drøbak/Frogn i 2. divisjon forrige sesong. Han innledet sesongen som indreløper, men kom enda mer til sin rett på venstre kant. KIL har spilt mye fin offensiv fotball denne sesongen - med Sylling Olsen og den lynhurtige høyrekanten John Pelu som sterke bidragsytere.
-Magnus har prestert godt. Vi er fornøyd med ham, fastslår trener Thomas Berntsen.
Han har et sterkt ønske om å beholde sin målfarlige kantspiller.
-Intensjonen er at han blir her, sier Berntsen.
Og mener det er mest riktig for Sylling Olsens videre utvikling.
-Han har godt av å spille i 1. divisjon ett år til, men du skal ikke se bort fra at han kan bli Tippeliga-spiller i løpet av noen år, sier Berntsen.
PS.
Strømsgodset er ikke interessert i Magnus Sylling Olsen.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags