DRAMMEN: Fyllingen førte med ett mål de første ti minuttene, før DHK stengte bakover. Laget gikk fra 5-6 til 12-8 på 13 minutter. Målvakt Torbjørn Bergerud reddet det meste, når han fikk den hjelpen han trengte av et aggressivt og solid forsvar som stadig stoppet en stjernespekket angrepsrekke.

I angrep var DHK solide i hele omgangen. Redningene ga ikke så mange kontringssjanser, til det var bergenserne for raske hjem i forsvar. Men solid kombinasjonsspill ga mange scoringer fra de tre bakspillerplassene og ikke minst fra strek. Henrik Jakobsen scoret eller fikset straffe hver gang en medspiller kastet ballen inn til ham på seks meter.

Ved halvtid ledet DHK 16-10.

2. omgang

Etter hvilen hang Fyllingen med på 6-7 mål bak i 7 minutter. Eivind Tangen lagde litt trøbbel for forsvaret. Men så var det stopp og stengt!

Bergerud reddet noen baller, og fremover fortsatte DHK storspillet. Etter ti minutter sto det 24-14. Tangen fikk opp scoringsfrekvensen igjen, men så lenge ingen andre gulkledte klarte å lure DHKs forsvar og målvakt, hjalp det lite. Et merke på Gøran Sørheim og ytterligere en forsvarsspiller ute på ti meter, skapte litt trøbbel en periode, og gjestene klarte å knappe inn til sju bak.

DHK svarte med å få med kantene i spillet, og et par goaler av Kristoffer Talsnes skapte ro og avstand. Tross litt mer kladdeføre, var det aldri tvil. Fyllingen hadde ikke sjans, og DHK kunne sette inn andrevalgene og likevel holde avstanden stor de siste minuttene.

Les kampreferat her

Glassverket spilte uavgjort.

LES OGSÅ: Godset tapte 15-0