Damer fra Lier kom for å heie på Madsen

  Artikkelen er over 3 år gammel

  Kim André Madsen fikk hyggelige tilbakemeldinger fra noen helt spesielle fans etter 3-1-tapet mot Torpedo Moskva.

  DEL

  TYRKIA: Strømsgodset tapte 3-1 mot russiske Torpedo Moskva i onsdagens treningskamp i Belek. Selv om to flotte dødballmål var med på å felle SIF i deres tredje og siste treningskamp i Tyrkia, fikk Kim André Madsen noen ord med noen kjente damer etter kampen.

  DTTV: Se hvem som var på plass for å heie fram Kim André Madsen og Godset i videovinduet øverst.

  Vladimir Rykov lærte nok de oppmøtte fotballspillerne fra Konneruds gutter 16-lag og jentene fra Stoppens jente- og damelag en ting eller to om det å ta frispark i løpet av kampen. For den høyreiste Torpedo-spilleren viste at han har krutt i støvelene da han vartet opp med to frispark av høy klasse i 3-1-seieren.

  DTTV: Hør hva David Nielsen tenker om 3-1-tapet i videovinduet nede til høyre i saken.

  Men det var Kim André Madsen de tilreisende damene fra Stoppen samlet seg rundt etter matchen. Naturlig nok. Madsen har vært med på å trene dem hjemme i Lier - en jobb han påtok seg sammen med Celtic-trener Ronny Deila i fjor.

  - Vi slipper inn enkle mål, men alt i alt er det en allright match, sier Oslo-gutten til Drammens Tidende.

  Bedre oppkjøring enn på mange år

  Med kapteinsbindet rundt armen leverte midstopperen nok en solid kamp. 25-åringen har bare blitt bedre og bedre for hver kamp han har spilt så langt i oppkjøringen. Han er på et helt annet nivå enn for kun noen uker siden. Selv mener Madsen dette har vært han beste oppkjøring på mange år.

  - Det er fortsatt mye igjen, men deilig å få en stødig oppkjøring, melder han.

  Scoret på to dødballer

  Men det var altså Vladimir Rykov som stjal store deler av showet onsdag kveld. Først banket han ballen i keeperhjørnet fra 16 meter etter at Lars-Christopher Vilsvik hadde forårsaket et frispark i farlig posisjon.

  Kampen var da en halvtime gammel. 20 minutter tidligere hadde Reziuan Mirzov scoret på Torpedos første sjanse i kampen.

  Ti minutter etter hvilen gjorde Vladimir Rykov seg igjen klar etter at Marius Høibråten hadde felt en russer cirka 25 meter fra målet til Anders Gundersen. Nok en gang satte Rykov rista til. Skuddet føyk opp i vinkelen. Et skudd keeper Gundersen ikke kan lastes for.

  En stor gjeng fra Konnerud Fotball og Stoppen er for tiden på treningsleir i Tyrkia. De var på plass for å heie fram drammenserne. De ble imidlertid mest høylytte da det ble bekmørkt halvveis ut i 2. omgang. Etter noen minutter fant tyrkerne lysbryteren og matchen kunne spilles ferdig.

  Lehne Olsen reduserte

  I det 70. minutt gjorde David Nielsen fem bytter. Inn kom blant andre Petter Vaagan Moen, som dermed fikk sin uofisielle debut i Godset-trøya.

  Inn kom også Thomas Lehne Olsen. Spissen beviste etter 85 minutter fra 22 meter at det er flere enn russerne som kan skyte. Reduseringen var 23-åringens andre scoring så langt i oppkjøringen.

  Bismark Adjei-Boateng er tilbake i marineblått for tredje gang. I løpet av de 20 minuttene han var på banen viste ghaneseren ved flere anledninger at fysikken ser ut til å være på plass etter skaden som har holdt han ute av spill i vinter.

  Skapte sju målsjanser

  Strømsgodset både startet og avsluttet kampen bra. De var aggressive i presset og vant ved flere anledning ballen høyt inne på russernes banehalvdel før Torpedo fikk sin første scoring etter ni minutter. De siste 20 minuttene skapte Godset flere farligheter. Drammenserne skapte i alt sju sjanser – to mer enn Torpedo Moskva.

  Mener tabber førte til målene

  David Nielsen var skuffet over at laget ikke klarte å holde konsentrasjonen i samtlige 90 minutter. Han mener konsentrasjonssvikt var årsaken til at Torpedo Moskva fikk muligheter til å score tre mål.

  Samtidig er SIF-treneren fornøyd med hvordan Godset klarte å skape sjanser fra både venstre og høyre. Tidvis viste laget spennende relasjoner og samspill offensivt.

  Bortsett fra de tre baklengsmålene, mener han spillerne igjen leverte en solid prestasjon mot en bra europeisk motstander.

  Strømsgodset har spilt tre treningskamper i løpet av den to uker lange treningssamlingen i Belek. Først vant de 2-1 mot CSKA Sofia fra Bulgaria, deretter ble det 1-0-tap mot Spartak Moskva før kveldens 3-1-tap.

  Torsdag reiser Strømsgodset hjem til Norge. Fra neste uke av er laget tilbake i trening på Marienlyst.

  Referat fra 1. omgang

  Strømsgodset åpnet onsdagens treningskamp mot russiske Torpedo Moskva med å være aggresive i presset og gjenvinne ballen ved flere anledninger, men det var russerne som scoret på sin første sjanse. En langpasning slått i bakrom på Godsets venstre side havnet hos en russer som serverte en perfekt pasning til Reziuan Mirzov på bakre stolpe. Han fikk en enkel jobb med å bredside ballen i mål bak Anders Gundersen i SIF-buret.

  Drammenserne vartet deretter opp med noen fine angrep. Thomas Sørum fikk en kjempesjanse til å utligne etter 14 minutter. Liungen hadde plassert seg fint inne i boksen, men bommet på ballen etter innlegg fra Gustav Wikheim.

  Sju minutter senere var Strømsgodet igjen farlig frempå. Også denne gangen fra venstrekanten. Vilsvik spilte fri Wikheim som var på full fart igjennom. Hokksund-gutten spilte 45 grader ut til Tokmac Nguen upresset prøve å bredside ballen i mål, men skuddet ble blokkert.

  Russerne hadde akkurat kommet litt mer med i kampen, da en Torpedo Moskva-angreper gikk ned etter en duell med Lars-Christopher Vilsvik. Frisparket fra 16 meter hamret Vladimir Rykov i det lengste hjørnet. Kampen var da en halvtime gammel.

  Godset tok igjen kommandoen. Thomas Sørum kjempet seg til en ny sjanse etter litt klabb og babb i feltet i det 41. minutt, men skuddet ble blokkert.

  LES OGSÅ : Nielsen: - Vi møter topp, topp motstand igjen

  Send inn tekst og bilder «

  Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

  Artikkeltags