DT viser alle treningskampene til SIF og MIF – her er oversikten!

RUSSISK MOTSTAND: I fjor duellerte Marcus Pedersen med stopperne til Lokomotiv Moskva. I februar skal han få bryne seg på FC Krasnodar. SIF skal også møte Tianjin Teda fra Kina, samt trolig et lag til fra enten Russland eller Kina.

RUSSISK MOTSTAND: I fjor duellerte Marcus Pedersen med stopperne til Lokomotiv Moskva. I februar skal han få bryne seg på FC Krasnodar. SIF skal også møte Tianjin Teda fra Kina, samt trolig et lag til fra enten Russland eller Kina. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Du har mye å glede deg til.

DEL

DRAMMEN/NEDRE EIKER: Drammens Tidende skal sende og kommentere samtlige av Strømsgodsets og Mjøndalens kamper i sesongoppkjøringen.

Følger du med på begge lagene har du med andre ord 15 treningskamper å se frem til.

Mjøndalen skal spille ni matcher.

Se hele oversikten under:

LES OGSÅ:  Godset sikret seg Pedersens lillebror

SIF møter Bodø/Glimt

Strømsgodset skal gjennomføre seks treningskamper før seriestarten mot Stabæk 11. mars.

Fredag 26. januar spiller de sin første oppkjøringskamp når de møter nyopprykkede Bodø/Glimt i LSK-hallen. Deretter reiser drammenserne til Marbella for et to ukers treningsopphold. Opprinnelig var planen å spille fire kamper i løpet av Spania-oppholdet, men nå er det klart at det blir tre kamper.

I Spania skal de møte de to russiske lagene FC Krasnodar og Lokomotiv Moskva. Treningsoppholdet avsluttes med kamp mot Sandefjord.

LES OGSÅ: Kina-marerittet kan være over for Sætra: – Løses fra kontrakten

Kan bli endringer

Ikke alle kamptidspunktene er klare ennå, og det kan bli endringer i programmet. Det gjelder først og fremst Godsets kamper i Spania.

Kampene på norsk jord, mot Bodø/Glimt, Sarpsborg 08 og Mjøndalen er imidlertid spikret.

Selv om det er OL i februar, kommer det i tillegg det til å bli mye interessant fotball å se å dt.no de to kommende månedene.

MØTER DENNE MANNEN: Mjøndalen skal spille ni treningskamper før seriestarten 2. april. 18. mars møter bruntrøyene Per-Mathias Høgmo og hans Fredrikstad i Østfold.

MØTER DENNE MANNEN: Mjøndalen skal spille ni treningskamper før seriestarten 2. april. 18. mars møter bruntrøyene Per-Mathias Høgmo og hans Fredrikstad i Østfold. Foto:

LES OGSÅ: Ferdig i MIF - kontrakten terminert

Artikkeltags