Godset vil være lojale overfor Discovery

FØLGER OPPFORDRINGEN FRA NTF: Dag Lindseth Andersen (i midten) sier spillere, trenere og ledere i Strømsgodset ikke kommer til å stille opp i TV 2-programmet FotballXtra før det har blitt en avklaring mellom TV 2 og Discovery.

FØLGER OPPFORDRINGEN FRA NTF: Dag Lindseth Andersen (i midten) sier spillere, trenere og ledere i Strømsgodset ikke kommer til å stille opp i TV 2-programmet FotballXtra før det har blitt en avklaring mellom TV 2 og Discovery. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Norsk Toppfotball oppfordrer lagene i Eliteserien til å ikke stille opp i TV 2s FotballXtra. Den oppfordringer kommer Strømsgodset til å følg inntil videre.

DEL

DRAMMEN: – Vår tanke er at vi støtter opp om Discovery som har betalt 2,4 milliarder for rettighetene. Vi ønsker å være lojale overfor dem, sier Strømsgodsets daglige leder Dag Lindseth Andersen til Drammens Tidende.

Onsdag ble det kjent at Norsk Toppfotball har sendt ut en oppfordring til lagene i Eliteserien om ikke å stille opp i TV 2s FotballXtra. Årsaken er TV-krigen mellom TV 2 og Discovery.

LES OGSÅ: Makani vil hjem til Iran

– Ikke noe imot TV 2

Før påske tok Fotball Media, som har solgt eliteserierettighetene til Discovery, ut stevning mot TV 2 for å stoppe målshow fra Eliteserien i FotballXtra. Nå oppfordres også spillere, trenere og ledere i norsk fotball fra å være gjester i programmet som ledes av TV 2-profilen Davy Wathne.

– Vi prøver å være en åpen klubb og stille opp for media så godt vi kan, det inkluderer også TV 2. Vi har ikke noe imot TV 2, men samtidig vil vi være lojale overfor Discovery som ønsker å lage et bra produkt og som vi har et godt samarbeid med, forteller Lindseth Andersen.

Han påpeker at så langt har ingen i Godset blitt spurt om å være med i TV 2-programmet.

Jostein Grindhaug i FK Haugesund skulle egentlig deltatt i FotballXtra i helgen, men FKH har i likhet med Strømsgodset valgt å følge oppfordringen fra Norsk Toppfotball (NTF).

Torsdag meldte VG at flere eliteserieklubber velger å boikotte TV 2.

Dag Lindseth Andersen omtaler konflikten mellom TV 2 og Discovery som «lite hyggelig» og ser fram til å få en avklaring.

LES OGSÅ: Vurderte å droppe Pedersen til Sogndal-kampen

Sjefen om formasjonskritikken

Lindseth Andersen leder en klubb som har fått kritikk for prestasjonene så langt denne sesongen.

Strømsgodset har tatt fem poeng på fire kamper og ligger på tiende plass på tabellen.

Flere supportere har ytret at de er kritiske til måten Godset har fremstått på. Kritikken dreier seg først og fremst om drammensernes omlegging til 4-4-2.

Godset-sjefen har naturligvis fått med seg meldingene fra fansen.

– Vi synes engasjementet er flott og det er mange innspill som er konstruktive, men nå er det slik at vi har ansatt en trener som vi har stor tro på og som tidligere har vist at han står for en offensiv og angrepsvillig fotball som har gitt gode resultater. Hvilke virkemidler han velger å bruke er naturligvis opp til ham.

Dag Lindseth Andersen har stor tro på at spillet gradvis vil bedre seg.

Lørdagens hjemmekamp mot Sandefjord er neste oppgave for de marineblå.

LES OGSÅ: Ingen ønskereprise for Skullerud

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags