Gå til sidens hovedinnhold

Lindquist på lån til Hønefoss

Artikkelen er over 6 år gammel

Godsets sideback signerte en utlånsavtale med 1. divisjonsklubben Hønefoss i dag.

DRAMMEN: Christopher Lindquist går på utlån fra Strømsgodset til Hønefoss ut sesongen.

- Han har skrevet under i dag. Han trives veldig godt i Godset, men han vil hele tiden gjøre det han kan for å utvikle seg og få best mulig matching. Det har vært en bra dialog mellom Strømsgodset og Hønefoss. Christopher er veldig godt fornøyd med avtalen, sier Lindquist agent Marie Fuglset Idland til Drammens Tidende mandag ettermiddag.

- Dette er et riktig steg for min utvikling, sier Lindquist til Drammens Tidende.

LES OGSÅ: - En drøm som går i oppfyllelse

19-åringen fra Drammen fikk mye spilletid og imponerte for Godset i sesongoppkjøringen, men har foreløpig ikke fått sin eliteseriedebut for de marineblå. Før sesongen hadde forsvarsspilleren et mål om å få sine første minutter i eliteserien i 2015.

Drammenseren har måtte ta til takke med 2. divisjonsspill for Team SIF så langt i år.

- Det har selvfølgelig vært kjipt å ikke bli tatt ut til kamper og slike ting, men det har ikke preget meg mentalt. Jeg har bare fortsatt å jobbe hardt og målrettet, forteller han.

LES OGSÅ: - Definisjonen på en moderne back

Føler seg i bra form

På sikt har backen et mål om å spille seg til en fast plass på Godset, men nå skal han først og fremst gjøre hva han kan for at HBK holder seg i 1. divisjon. Hønefoss ligger helt i bunn av 1. divisjon med 17 poeng etter 20 spilte kamper.

19-åringen trente med ringerikingene på lørdag. Han er klar til søndagens kamp mot Brann.

Lindquist føler han hadde en formdupp etter en solid vinter, men den siste måneden har tingene stemt bedre og bedre for backen. Nå føler seg i god form.

I løpet av de siste ukene har to forsvarsspillere forlatt Ringerike. Først ble Alexander Groven klar for Sarpsborg 08. Deretter gikk Aleksander Solli til Viking.

- Vi anser det som viktig for Christophers utvikling å få spille i 1. divisjon, og vi ble derfor raskt enige med Hønefoss om en avtale. Vi håper Christopher vil ta nye steg denne høsten og ser frem til å følge prestasjonene hans i HBK, sier sportssjef Jostein Flo til Godset.no.

Kommentarer til denne saken