Nå er DTs fotballpodkast tilbake!

ER GODSET I RUTE? Hvordan ser Strømsgodset ut fem uker før seriestart? Lytt til DTs fotballpodkast for våre synspunkter.

ER GODSET I RUTE? Hvordan ser Strømsgodset ut fem uker før seriestart? Lytt til DTs fotballpodkast for våre synspunkter. Foto:

Av og
Artikkelen er over 3 år gammel

Og drøyt fem uker før seriestarter starter vi med å ta tempen på Strømsgodset, Mjøndalen og Vestfossen.

DEL

DRAMMEN/SPANIA: Mens Mjøndalen lader opp på La Manga har Strømsgodset akkurat kommet hjem fra sin andre treningsleir i Spania.

For våre to beste fotballag er det drøyt fem uker til seriestart, og det har rukket å skje en hel del i oppkjøringen så langt.

Årets første podkastepisode finner du nederst i saken.

LES OGSÅ: Spesiell debut for Loti (16)

Nærmer seg ny sesong

Ola Niemann har vært tett på de marineblå fra Drammen og i årets første episode av DTs fotballpodkast, ser vi nærmere på hvor langt han mener trener Tor Ole Skullerud har kommet med å bygge opp et nytt Strømsgodset-lag.

Mellom tapasrettene har vårt utsendte team på La Manga drøftet Mjøndalens utgangspunkt og status før den kommende sesongen i 1. divisjon.

LES OGSÅ: Godsets beste lag fem uker før seriestart

Bedre podkaster

Samtidig blir det en spennende og interessant sesong for flere av våre lokale lag i divisjonene under. Vestfossen er i år vårt tredje beste lag. I Regionsligaen (nye 3. divisjon) skal de blant annet møte Strømsgodset 2 som rykket ned fra 2. divisjon i fjor.

Mathias Bergquist er oppdatert på hva eikværingene tenker om sesongen.

LES OGSÅ: Boyes strabasiøse ferd

Saken fortsetter under bildet.

FOTBALLPODKAST: Ola Niemann (t.v.) og Mathias Bergquist holder deg oppdatert på Strømsgodset, Mjøndalen og breddefotballen.

FOTBALLPODKAST: Ola Niemann (t.v.) og Mathias Bergquist holder deg oppdatert på Strømsgodset, Mjøndalen og breddefotballen. Foto:

I fjor sluttet vi å produsere podkaster før sesongen var over. I 2017 har vi ikke bare planer om å kjøre løpet helt ut, men stadig gi deg bedre innsikt og underholdning.

Kort sagt, en bedre lytteropplevelse.

Vi har mange ideer for sesongen som kommer:

Det kommer til å bli ukentlige episoder, som med strammere struktur, tydeligere meninger og bedre gjennomførte intervjuer.

Hovedmålet er at flere av episodene skal rendyrke ulike temaer og spørsmål knyttet til topp- og breddefotballen i Buskerud, og som vi mener det er viktig å få på agendaen.

Det pågår nå et ski-VM i Lahti og det er fortsatt over en måned igjen til serieåpningen i fotball, men vi vil likevel være tidlig ute med å ønske deg en riktig god sesong.

PS! Vi vil gjerne ha ris, ros og innspill. Det kan sendes til:

ola.niemann@dt.no og/eller mathias.bergquist@dt.no

Artikkeltags