Gå til sidens hovedinnhold

Skullerud i Godset-samtaler

Artikkelen er over 6 år gammel

Tidligere Molde-trener Tor Ole Skullerud (44) skal ha hatt to samtaler med Godset i forrige uke.

DRAMMEN: Etter hva Drammens Tidende erfarer var Skullerud i kontakt med Strømsgodset ved minst to anledninger i forrige uke.

Det er uvisst hva som var tema, men trolig har det dreid seg om en mulig trenerjobb i drammensklubben. Dette avkrefter Strømsgodset på Twitter i 17-tiden der de skriver at Godset ikke har vært i samtale med Skullerud om mulig trenerjobb.

På grunn av manglende resultater måtte Tor Ole Skullerud gå fra jobben som Molde-trener tidligere i august.

At Godset har ønsket å prate med 44-åringen, som nå bor i Bærum, er ikke unaturlig.

Nåværende hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen har som kjent kontrakt med Strømsgodset ut inneværende sesong, men det er ikke endelig avklart om han fortsetter i rollen etter sesongen.

I et intervju med Drammens Tidende for en drøy måned siden, sa SIFs sportssjef Jostein Flo at mye tyder på at det vil bli en avklaring rundt trenerspørsmålet i god tid før den siste seriekampen spilles i november.

– Han har gjort en veldig god jobb og har avtale ut året, men det er nok ikke lenge før vi ser på den, sa Jostein Flo om "BP" i juli.

I samme intervju ble han konfrontert med ryktene om at Tor Ole Skullerud kan være en aktuell trenerkandidat fra neste sesong. Da svarte Flo:

– Vi er ikke aktive på markedet for å se etter trenere.

Flo ville da verken bekrefte eller avkrefte om klubben allerede hadde avgjort trenerspørsmålet internt.

I et større intervju med VG etter sparkingen som Molde-trener, sa Skullerud følgende om hva han skal gjøre nå.

– Nå skal jeg først og fremst ta meg av familien. Jeg får meg en fotballjobb hvis jeg har lyst på det. Men først blir det hyttetur og avslapning der, sa 44-åringen i intervjuet som ble publisert 8. august.

Drammens Tidende har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med verken Godsets sportssjef eller Tor Ole Skullerud.

Kommentarer til denne saken