Gå til sidens hovedinnhold

Hansen: – Komplett skandale og fiasko

Artikkelen er over 6 år gammel

Mads Hansen og Jørgen Horn setter standarden før helgens lokalderby.

Ny episode av DT Fotball

DRAMMEN:  – Jeg vet han er ganske rask, så da gjelder det å ta ham tidlig. Jeg regner med at han får kjenne noen knotter i leggen, sier Jørgen Horn (28) og gliser til Mjøndalens venstrekant Mads Hansen (31) i den rykende ferske episoden av DT Fotball.

DT Fotball: Se siste episode i videovinduet øverst

De to spillerne kjenner hverandre godt, men når kaptein Horn tar med seg resten av Godset-laget til Nedre Eiker søndag, da er det tre poeng som gjelder. Vårens oppgjør mellom de to naboklubbene endte 1–1.

– Ja ja, hvis ikke Godset vinner én av de to kampene mot Mjøndalen, så er det komplett skandale, fiasko. Jeg ville ikke vært Godset spiller da i hvert fall, sier Hansen.

– Jeg tror alle som leser tabellen skjønner at de er i poengnød og da regner jeg med at det på bakrommet snakkes høyere om poeng enn han melder her nå, svarer Horn.

Hjemme hos BP i Mjøndalen

Du får mer enn munnhuggeri mellom de to fotballprofilene i denne månedens episode av DT Fotball.

Vi tar et tilbakeblikk til den minnerike kampen på Marienlyst mellom Godset og Mjøndalen i april og vi har vært hjemme hos Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen som bor (!) midt i bruneste Mjøndalen. Sønnen hans og assistenttrener Bjarne Kortgaard Ingebretsen kom innom, og sammen forteller far og sønn om hvordan det blir å møtes med hvert sitt lag på Isachsen Stadion søndag.

Vi har også kåret vinnerne som får to billetter hver til helgens lokalderby.

Kos deg med en ny episode av DT Fotball!

Kommentarer til denne saken