SIF og MIF slått ut

SLÅTT UT: SIF og MIF er begge slått ut av junior-NM. Her fra da de to lagene møttes i nasjonal G19-serie i sommer. Da vant Godset 4-0, men bruntrøyene topper tabellen. SIF er på 4. plass.

SLÅTT UT: SIF og MIF er begge slått ut av junior-NM. Her fra da de to lagene møttes i nasjonal G19-serie i sommer. Da vant Godset 4-0, men bruntrøyene topper tabellen. SIF er på 4. plass. Foto:

Både SIF og MIF gikk på skuffende tap i 3. runde i junior-NM.

DEL

OSLO/BÆRUM: De to lokale flaggskipene i fotball Strømsgodset og Mjøndalen hadde nok håpet å nå lengre enn 3. runde i junior-NM, men begge lagene gikk på smeller på bortebane i 3. runde – mot henholdsvis Bærum og Oppsal.

Strømsgodset tapte 2–1 mot Bærum på Sandvika stadion torsdag kveld. Bærum tok ledelsen tolv minutter ut i andre omgang, og økte til 2–0 tre minutter før slutt. Først i det 90. minutt fikk SIF sin redusering ved Simen Hjerkinn Hammershaug.

I oppgjøret mellom Oppsal og Mjøndalen på Trasop kunstgress i Oslo ble det dramatikk. Vertene gikk opp i 1-0-ledelse etter en times spill, mens MIF utlignet til 1–1 på straffe fem minutter på overtid ved Cronje Alexander Løkken Engh. Det ble ingen mål i ekstraomgangene. Dermed ble det straffesparkkonkurranse, og her tapte bruntrøyene 3–1.

Nå er det nasjonal serie G19 som gjelder for juniorlagene til Stømsgodset og Mjøndalen. Her er det MIF som er mest på hogget siden de topper tabellen. Lørdag er det toppkamp mot Viking (3. plass) på Isachsen Stadion (kl. 13.00). Godset er på 4. plass, men er tolv poeng bak MIF. Drammenserne møter Sandefjord (7. plass) på Åssiden stadion søndag (kl. 14.00).

LES OGSÅ: Fortsatt klubbløs – takket nei til Sarpsborg

Artikkeltags