DRAMMEN/LIER: Det tok ikke lang tid fra den tidligere Strømsgodset, Haugesund, Helsingborg og Mjøndalen-spissen bestemte seg for å gi seg på toppnivå til det klødde i beina igjen.

Etter å ha vært plaget med nok en strekkskade bestemte han seg i august for å terminere kontrakten med 1. divisjonsklubben Mjøndalen, men savnet ble for stort. Måneden etter debuterte han for Stoppen i 5. divisjon.

– Det var ikke mange ukene før det begynte å krible litt igjen og når du får en telefon fra gamle kjente, så hiver du deg på, sier 34-åringen til gutta i fotballpodkasten Lokomotiv Lyskestrekk.

Sørum har spilt tre kamper for Lier-laget og scoret fem mål så langt.

– Jeg har vel ikke spurtet i de kampene jeg har spilt ennå, og jeg har ikke planer om å spurte der fremover heller. Jeg ligger og slurer på 80 prosent og koser meg, fortsetter angriperen.

Sluring eller ei. Med Thomas Sørum på laget har ikke Stoppen tapt. Laget ligger for øyeblikket på 9. plass.

Hør ukas episode i videovinduet under. Saken fortsetter under podkasten.

 

LES OGSÅ: Sørum legger opp: – Jeg er på ingen måte bitter

Yngstemann er 28 år

I tillegg til den lokale spissen har Lokomotiv Lyskestrekk også hatt besøk av Sørums gode venn og tidligere toppspiller Lars Granaas.

Duoen har en imponerende rekke kamper i våre øverste divisjoner. Thomas Sørum har som kjent også et utenlandsopphold bak seg. 

Lars Granaas har tråkket ut x-antall fotballsko. Etter å ha spilt over 200 kamper for Strømsgodset og hatt fem sesonger i Mjøndalen, har det vist seg at Granaas nå er en perfekt mann for breddefotballen.

Sørum og Granaas spiller nå sammen i Stoppen. Selv om det er klubbens formelle navn, kaller de seg for Gæmlis SK.

De lever opp til navnet.

Stoppen er en av få klubber i distriktet som har spillere over 50 år i A-stallen. Yngstemann er 28 år ...

Slur gjerne gjennom denne episoden på cirka. 80 prosent, vent på at kompisene kommer etter og hør hvordan gamlegutta finner inspirasjon til å kjempe i 5. divisjon år etter år etter år.

LES OGSÅ: Nytt liv for odelsgutten