Vant med ni mann

Her kommer ett av to røde kort.

Her kommer ett av to røde kort. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Kim André Madsen la seg helt flat etter utvisning han pådro seg etter 64 minutter.

DEL

DRAMMEN: - Jeg blei litt heit i toppen. Det var helt idiotisk gjort, sier en oppgitt Madsen til Drammens Tidende etter kampen.Godset fikk det tøft etter utvisningen, og det ble ikke bedre av at også Razak Nuhu fikk marsjordre tre minutter før slutt. Heller ikke den utvisningen var det noe å si på, ifølge SIF-stopperen.

SE KAMPBILDER PÅ DT+

- Razak dytter til en Sandnes-spiller, så det virker greit med rødt kort der også.

LES OGSÅ: Aas må står over mot Sandnes Ulf

Madsen påpeker at han aldri har fått rødt kort før, og at det var synd det skulle komme i denne kampen. Han er glad for at serielederne fra Drammen holdt unna i sluttminuttene.

LES KAMPREFERAT HER

- Guttene viser at vi er et godt lag med sterk moral. Det er alltid tøft å spille med færre spillere, sier Madsen.

SIF åpnet best, men det var Sandnes Ulf som tok ledelsen etter ni minutter, da Vegard Aanestad var frempå på en retur. Etter 25 minutter utlignet Godset på et fantastisk frispark av Stefan Johansen. 1-1 var også stillingen til pause.

LES OGSÅ: Ny City-spiller til Godset

I andreomgang tok Godset tak i kampen fra start, og fikk uttelling da Muhamed Keita ble spilt gjennom av Øyvind Storflor. Alene med Sandnes-keeper Bo Andersen var Keita iskald, og sendte Marienlyst til himmels.

SE PUBLIKUMSBILDER PÅ DT+

Etter det røde kortet til Madsen kom Sandnes Ulf mer med i kampen, men presset ikke ordentlig på før Godset ble redusert til ni mann. Selv ikke da klarte Sandnes å true Godset ordentlig, og de tre poengene ble igjen i Drammen.

LES FLERE SPORTSSAKER

Artikkeltags