Nattarbeid venter VM-massøren fra Drammen - hektisk oppkjøring til skjebnekamp

MASSASJE: Gøran Johannessen får massasje av fysioterapeut Tor Egil Skogly under trening i Håndball-VM 2019 i Danmark og Tyskland i Herning, Danmark onsdag.

MASSASJE: Gøran Johannessen får massasje av fysioterapeut Tor Egil Skogly under trening i Håndball-VM 2019 i Danmark og Tyskland i Herning, Danmark onsdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Landslagssjef Christian Berge bruker så lite krefter som mulig på VM-kampoppsettet. Massør Tor Egil Skogly fra Drammen kan trolig glemme å sove mye før Sverige-duellen.

DEL

DANMARK: En av de store snakkisene i VM, er kamprogrammet som slår svært skjevt ut i flere tilfeller. For arrangørene Tyskland og Danmark er alt satt opp for en så gunstig reise som mulig.

Norge og flere andre nasjoner kommer mindre bra ut. Sverige får 26 timer mer «hvile» fra kamp før avkast mot Norge.

– Det er som det er og ikke noe vi kan gjøre noe med. Jo mer vi snakker om det, jo mer tenker vi på det, men jeg kan jo ikke styre hva spillerne sier, kommenterer Berge.

Hektisk

Skogly er landslagets massør.

– Det kommer til å bli mye å gjøre natten før Sverige -kampen. Mange spillere vil nok trenge behandling, sier han til NTB.

Sammen med fysioterapeut Harald Markussen og lege Thomas Torgalsen utgjør Skogly det medisinske teamet. Skogly driver Skoglyklinikken i Drammen, og er både norsk og nordisk mester i styrkeløft. Han har konkurrert både for SPUVI og Sande KK.

– Det er en stor trygghet å ha dem her. Du vet at du får den behandlingen og hjelpen du trenger når på døgnet det måtte være, sier Magnus Jøndal til NTB.

Saken fortsetter under bildet

NATTARBEID: Magnus Jøndal får massasje på baksiden av låret av Tor Egil Skogly.

NATTARBEID: Magnus Jøndal får massasje på baksiden av låret av Tor Egil Skogly. Foto:

Likt

20 timer fra kampslutt mot Egypt søndag til avkast mot Sverige mandag er situasjonen for Jøndal og de andre norske spillerne.

– Det venter oss en fantastisk håndballkamp, og vi sikter selvfølgelig mot å vinne den, sier en av Sveriges keepere Andreas Palicka til NTB.

– Å spille fire kamper på fem dager er jo egentlig helt sykt, men jeg tror Norge og Sverige står omtrent likt fysisk. Og når kampen starter står det jo 0-0, tilføyer han.

Artikkeltags