DHK-målvakt om Haslum-utfordring: – Kleint!

Mathias Kolstad Holm har ingen planer om å godta utfordringen fra Haslum-målvakt Håvard Åsheim.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

DRAMMEN: – Mathias Kolstad Holm, jeg vedder på at jeg redder flere baller enn deg på søndag. Jeg går til Drammen, hvis jeg ikke gjør det, sier Åsheim inn i kamera i en video Haslum la ut på sin Facebook-side onsdag.

Kolstad Holm har sett videoklippet, men forteller til Drammens Tidende at han ikke har noen planer om å gå med på et veddemål om å gå motsatt vei.

– Utfordringen med å ta flest baller tar jeg, selvfølgelig, men jeg er ikke fan av å være dumdristig og bombastisk på at jeg skal gå 40 kilometer. Det har jeg ingen planer om, selv om jeg absolutt har troen på at jeg skal ha flere redninger enn han, sier Drammen-målvakten, som omtaler hele som kleint.

– Så det handler ikke om at du ikke våger?

– Det ser ut som det er oppstilt og virker ikke som han (Åsheim) har funnet på det selv. Det handler ikke om at jeg ikke tør, det går mer på personlighet. I og med at jeg synes det er kleint, kan jeg ikke gå i den samme fella sjøl, sier Kolstad Holm og forteller om en lignende video fra i fjor der Frank Løke henger ut Haslum-spillerne – noe han plasserer i samme bås.

LES OGSÅ: DHK-keeperen feiret bursdagen med mål

– Elsker å slå Drammen!

I videoen harselerer Haslum-spillerne også med DHK for øvrig:

– Vi elsker å slå Drammen!

– Dere har i alle fall gjort det bedre i år enn dere gjorde i fjor...

– Det kommer til å smelle!

MØTER HASLUM: Mathias Kolstad Holm tror DHK kan overraske mot forhåndsfavoritt Haslum på søndag. Her sammen med trener Kristian Kjelling mot Bækkelaget.

MØTER HASLUM: Mathias Kolstad Holm tror DHK kan overraske mot forhåndsfavoritt Haslum på søndag. Her sammen med trener Kristian Kjelling mot Bækkelaget.

Når Drammens Tidende ringer Åsheim, er imidlertid tonen en litt annen. Han har ingen problemer med at Kolstad Holm ikke er villig til å legge en lang gåtur i potten.

– Det er bare ment for å skape litt blest og få litt folk i hallen. Det er jo bare gøy å skape litt oppstyr. Det viktigste er nok de to poengene det spilles om, forklarer Åsheim.

LES OGSÅ: DHK gamblet og yppet seg mot Elverum

Gamle rivaler

Uansett hva som blir sagt og gjort før kampen, må Drammen finne seg i å være underdogs. Mannskapet til Kristian Kjelling står uten seier på de siste fire seriekampene, mens Haslum er regnet som en tittelutfordrer.

– Hvorfor tror du de har laget en sånn video?

– Det er for å skape litt blest, tenker jeg. Jeg synes de har skuffet litt i år, og da er det kanskje om å lage litt blest rundt det og få folk i hallen. De og Elverum har jo vært storebror de siste årene. Før var det helt omvendt, og det var noen jevne kamper og god kok. Det skal bety litt, det henger litt igjen, svarer Kolstad Holm, som tror DHK kan overraske mot Haslum.

– Vi får ikke se en lignende video fra DHK-garderoben?

– Nei, jeg tror vi skal være ydmyke og jobbe knallhardt. Vi trenger ikke å være så bøs, det er ikke oss.

LES OGSÅ: DHK får ettergitt gjeld på 300.000 kroner

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags