Håper på full hall

MØTER RIVALEN: Øyvind Frigstad og DHK tar imot St. Hallvard lørdag ettermiddag. Her fra kampen mot Bodø.

MØTER RIVALEN: Øyvind Frigstad og DHK tar imot St. Hallvard lørdag ettermiddag. Her fra kampen mot Bodø. Foto:

Det ventes opptil 1.200 tilskuere når Drammen og St. Hallvard møtes i Drammenshallen lørdag.

DEL

DRAMMEN: Det kokte da lagene møttes i Reistad Arena i første serierunde. 1.020 tilskuere fikk se bortelaget knuse St. Hallvard 26-14, noe som var flere tilskuere enn det var tillatt å huse i hallen.

Lørdag ettermiddag ventes det mellom 1.000 og 1.200 tilskuere i Drammenshallen i lokaloppgjøret hvor det er gratis inngang.

– Jeg merker at det er viktig for folk at vi vinner, og det samme gjelder jo for St. Hallvard. Det  gjør at det skapes en blest som smitter over på oss spillerne, sier Johannes Hippe, som har et håp om at enda flere enn 1.200 tilskuere tar turen til Drammenshallen.

Drammens nøkkelmann slet med sykdom i begynnelsen av uka, men stiller fullt restituert lørdag.

LES OGSÅ: Kjelling legger opp som håndballspiller

– Følelser og kriging

Mens St. Hallvard fortsatt jakter sitt første poeng i eliteserien, har Drammen mulighet til å bygge momentum med seier imot lillebror fra eplebygda. Falk ble slått i forrige serierunde, og i de to øvrige kampene før jul venter en tøff bortekamp mot Fyllingen, før nedrykkstruede Lillestrøm kommer på besøk.

– Jeg tenker at det ikke har noen ting å si at vi slo dem sist og at de står uten poeng. Det er et derbyoppgjør, og da er det følelser og kriging som blir avgjørende. Jeg tror det blir knalltøft, sier Hippe.

Trener Kristian Kjelling forventer heller ikke at Drammen vil få noe som helst gratis av eliteseriens bunnlag.

– Det er et ungt lag, og så har de vært uheldige med skader, spesielt skaden på Fredrik Utengen hadde mye å si for dem. Glenn (Solberg) er flink til å organisere framover og bakover. De har kanskje ikke fått uttelling så langt. De er et lag jeg har stor respekt for.

LES OGSÅ: Oustorp sier fra seg lønnen i GIF

– Intensitet og disiplin

I seriestarten ble St. Hallvard-laget overveldet av anledningen. Denne gangen håper Glenn Solberg de kan gi drammenserne mer kamp om poengene.

– Jeg håper at vi fremstår litt annerledes enn sist. At vi klarer å slippe ned skuldrene mer enn vi klarte i første seriekamp, og det tror jeg også. Jeg ser muligheter i hver eneste kamp, og det vil være muligheter også i denne kampen. Vi skal forberede oss godt og gjøre vårt beste, så får vi se om det holder, sier Solberg.

– Jeg tror nøkkelen ligger på intensitet og disiplin. Klarer vi å opprettholde intensiteten bakover på banen og være disiplinerte i vårt spill tror jeg vi har muligheter til å gjøre en god match og henge med.

LES OGSÅ: SHK-kollaps i 1. omgang ødela

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags