Horgen har signert for dansk klubb

Aksel Horgen har signert for den danske klubben Bjerringbro-Silkeborg. Han blir i Drammen ut sesongen. Her fra en kam mot Halden tidligere i år.

Aksel Horgen har signert for den danske klubben Bjerringbro-Silkeborg. Han blir i Drammen ut sesongen. Her fra en kam mot Halden tidligere i år. Foto:

Blir ut sesongen i Drammen.

DEL

DRAMMEN: DHK-spilleren Aksel Horgen har skrevet under en treårskontrakt for den danske klubben Bjerringbro-Silkeborg (BSH). Han blir ut sesongen i Drammen, før han flytter til Danmark.

Det melder DHK på sine nettsider.

Horgen har utmerket seg i Eliteserien som en av ligaens aller beste spillere, og forrige sesong ble han kåret til «Årets høyre kantspiller» og «Årets spiller».

Trener Kristian Kjelling er veldig glad på Aksel sin vegne.

– Vi er veldig fornøyd med tiden vi har hatt Aksel på laget. Han har hatt en kjempestor utvikling og har bidratt masse til DHK sin utvikling. Han har jobbet steinhardt og jeg unner sjansen han nå får i en av Skandinavias største klubber, sier Kjelling til nettsiden.

Unggutten sier til klubbens sider at han er takknemlig for tiden i DHK og at han har fått mange gode venner.

– Kristian Kjelling hadde troa på meg da jeg kom til klubben, og ga meg masse tillit. Det har vært med på å bidra til at jeg har utviklet meg som spiller.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken