Kjelling tror på minimalt med spilletid for egne elever i EM

Foto:

Av

Joakim Hykkerud og Gøran Sørheim dro lasset da Drammen sikret cupgull mot Bodø, men trener Kristian Kjelling tror likevel ikke på mye spilletid for duoen i EM.

DEL

De eneste landslagsuttatte fra hjemlig serie, Joakim Hykkerud og Gøran Sørheim, scoret seks mål hver da Drammen tok klubbens andre cupgull med 28-23 mot Bodø i Oslo Spektrum fredag. Bodø-trener og assistenttrener på landslaget, Børge Lund, kalte Drammen-gutta «tunga på vektskåla» etter finalen.

Duoen får ikke lang tid på å feire cuptriumfen før de må slutte seg til resten av landslaget i oppladningen til EM i Kroatia i januar.

– Jeg gleder meg som en liten unge. Jeg har snakket litt med gutta som er på samling, og det blir moro å møte dem og legge grunnlag for et nytt spennende mesterskap, sa Hykkerud til NTB etter cupfinalen.

– Først og fremst er det gøy. Jeg gleder meg veldig mye til det. Det er en sinnssykt kul opplevelse, sa Sørheim til NTB.

LES OGSÅ: – Dette er bare nydelig

Godt samspill

Sørheim viste ved flere anledninger at det ikke er noe å si på samspillet med Hykkerud.

– Gøran er fantastisk og har x-factor og kan gjøre det veldig bra. Vi har et godt samspill og han har det med de andre siden han har vært med på samlinger før. Han er en smart spiller, beskrev Hykkerud.

Guttas trener i Drammen, Kristian Kjelling, tror imidlertid ikke det norske folk får se mye til samspillet under EM.

– Jeg tror de får spille lite. Vi får se. Jeg håper de får spille mye, men jeg tror dessverre ikke de får spille så mye, sa Kjelling til NTB.

LES OGSÅ: Sørheims herlige NM-revansj

– Kant-joker

Hykkerud står bak landslagskaptein Bjarte Myrhol i køen på streken, mens Sørheim har blitt forespeilet en «jokerrolle» av Christian Berge.

– Han er tiltenkt som kant-joker. Han har ikke spilt så mye kant, så der vet jeg egentlig ikke hva jeg skal si, smilte Kjelling.

– Det tenker jeg bare positivt på. Jeg tar den rollen jeg får, om det er å ha en jokerrolle eller å spille mye. Det er det Berge som bestemmer, og jeg er klar for den rollen, sa Sørheim.

– Det kan bli en kantposisjon og, så blir det kant skal jeg gjøre mitt beste der også, la han til.

LES OGSÅ: DHK tok sitt andre NM-gull – ti år etter det første

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra arrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende.

Artikkeltags